Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Okan hocanın oğlu hala Instagram da Zakaryani takip etmemiş. Sanırım şuanda olumlu haberler yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkasinda Bilal filan oynamazsa 4 sene bile sampiyon yapar. Nedense forumda cok begenmeyen var. Galiba milli takimdan dolayiDybala world class bir 10 numara.
Hiçbir şeyle kıyaslamam kendisini.
4 senelik mukavelede 2 şampiyonluğa net imzasını atar. Sneijder etkisi yapar. Böyle bir oyuncuyu bu yaşta getirmek büyük başarı olurdu.
Griezmann'in Arjantin şubesi , ne fazlası var ne de ondan eksikDybala world class bir 10 numara.
Hiçbir şeyle kıyaslamam kendisini.
4 senelik mukavelede 2 şampiyonluğa net imzasını atar. Sneijder etkisi yapar. Böyle bir oyuncuyu bu yaşta getirmek büyük başarı olurdu.
Herkes Zekoyu beklerken hic beklemedigimiz bir isim gelebilir mi
Griezmann daha iyi Dybala'dan. Dybala'da oyun kurucu özellikler yok Griezmann gibi.Griezmann'in Arjantin şubesi , ne fazlası var ne de ondan eksik
Ayak tenisi öldüEkli dosyayı görüntüle 192854
Galatasaray Futbol Takımı, hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Topla ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5’e 2 pas oyunuyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, dar alan ve geniş alanda pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.
Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 18.30’da Antalya’da yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Dybala 10 numara değil zaten gizli forvet/9.5 numara gibi ben onu hiç 10 numara olarak tanimlayamadim futbol tarzından dolayı.Griezmann daha iyi Dybala'dan. Dybala da oyun kurucu özellikler yok Griezmann gibi.
Aldığımız bilgilere göre Alexis Sanchez, Galatasaray'ın OM ile anlaşmak için yaptığı net 4 milyon euroluk teklifi reddetti
![]()
Mertens de 10 no oynamıyor zaten, forvet arkası diyelim. Griezmann'ın pas kalitesi daha iyi Dybala'dan. Belki Dybala daha bitiricidir.Dybala 10 numara değil zaten gizli forvet/9.5 numara gibi ben onu hiç 10 numara olarak görmedim.
Griezmann ama kanat oyuncusu olarak başladı sonradan ortaya/gizli forvet gibi oynamaya başladı.
Fetiş yasak forumdaAyak tenisi öldü![]()
![]()
Ayak tenisi fetişim varFetiş yasak forumda
Fetiş yasak forumda
Aynen doğru dediklerin.Mertens de 10 no oynamıyor zaten, forvet arkası diyelim. Griezmann'ın pas kalitesi daha iyi Dybala'dan. Belki Dybala daha bitiricidir.
Dybala'nın dikine dribblingi falan da yok hadi o olsa fazlası var diyeceğim.