Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vizyon nerden nereye geldi, sen 13. bitir, erden timur yönetime girsin seni bayern münchen yapsin, hala inanilir gibi degil, dybalalar konusuyoruz.
Şuana kadar güzel işler yapılıyor ama dünde dediğim gibi ayakların yere sağlam basması lazım.

Kesinlikle suçlama veya karalama değil bu söyleyeceğim fakat ünal başkanda transfer yaparken batmaktan bahsedeni çok hatırlamıyorum güven vermek iyidir fakat sorgulamaktanda zarar gelmez.

Bu arada cicaldu yıllık ücretiyle falan fena deneme değildi sadece 6.5 milyon bizim için tuzlu bir bonservis

Şuana kadar güzel işler yapılıyor ama dünde dediğim gibi ayakların yere sağlam basması lazım.

Kesinlikle suçlama veya karalama değil bu söyleyeceğim fakat ünal başkanda transfer yaparken batmaktan bahsedeni çok hatırlamıyorum güven vermek iyidir fakat sorgulamaktanda zarar gelmez.

Bu arada cicaldu yıllık ücretiyle falan fena deneme değildi sadece 6.5 milyon bizim için tuzlu bir bonservis
ünal aysal zamaninda, cetelik, egolar, chaos, ne ararsan vardi. hepsi birbirinin kuyusunu kaziyordu. reklam isiydi o tamamen. drogbaya 1.5 sene oynasin diye 15m euro saydik.

Herkes zakharyana odaklanmış forvette eksigimiz var dinamo'da tyukavin diyorum acayip bir velet.
Icardi hype alıyorum 20 yaşına yeni girdi.
Yapmışken paket yapıp ikisini de alabilsek keşke.
Biri u21 olmak üzere 2 yabancı hakkımız var.
Mustafa hıyarından gelecek parayı tyukavine versek alırız.

sarisin kadina tutyldum bu ne beeer
images

Zakharyan is a versatile player and is deployed in multiple offensive positions, as a wide midfielder on either flank, attacking midfielder or central midfielder. In some games he switches positions throughout the game as the tactics demand.[27] His characteristics, such as his finishing, passing ability and playing style, have led Zakharyan to be compared with Belgian international Kevin De Bruyne, and have led Zakharyan to be compared with Rumanian international Alexandru Cicaldau.[28]

In October 2020, he was chosen as one of the 60 of the best young talents in world football among the players born in 2003 by The Guardian.[29]

:asd:

zacharyanmi daha iyi ianis hagimi?
Şimdi İanis Hagi olmuş futbolcu sakatlıktan çıktı Kaliteli bir oyuncu Max potansiyeli bu bilinen bir oyuncu.Zakharyan 19 yaşında ülkesinin en büyük yıldız adayı elma armut karşılaştırması olur İanis Hagi yi ben çok beğeniyorum ama anladığım kadarıyla Zakharyan çok potansiyelli 15 gibi rakamlar konusulduguna göre büyük rakamlar la satılacak bir oyuncu gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt