Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.824
- 4.534
- 1.468
zacharyanmi daha iyi ianis hagimi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fanatik yasak rtaş 1905 kusurlu hareketten biri editle kendini
Cumhur reis'de bedelli yapmış demek.
Cicaldauzacharyanmi daha iyi ianis hagimi?
Takvim de yasak Arif rtaş ne yapmak nereye varmak istemektesin
vizyon nerden nereye geldi, sen 13. bitir, erden timur yönetime girsin seni bayern münchen yapsin, hala inanilir gibi degil, dybalalar konusuyoruz.Cicaldau
hangisi yasak değilTakvim de yasak Arif rtaş ne yapmak nereye varmak istemektesin
CIMBOMAJANShangisi yasak değil![]()
Şuana kadar güzel işler yapılıyor ama dünde dediğim gibi ayakların yere sağlam basması lazım.vizyon nerden nereye geldi, sen 13. bitir, erden timur yönetime girsin seni bayern münchen yapsin, hala inanilir gibi degil, dybalalar konusuyoruz.
ünal aysal zamaninda, cetelik, egolar, chaos, ne ararsan vardi. hepsi birbirinin kuyusunu kaziyordu. reklam isiydi o tamamen. drogbaya 1.5 sene oynasin diye 15m euro saydik.Şuana kadar güzel işler yapılıyor ama dünde dediğim gibi ayakların yere sağlam basması lazım.
Kesinlikle suçlama veya karalama değil bu söyleyeceğim fakat ünal başkanda transfer yaparken batmaktan bahsedeni çok hatırlamıyorum güven vermek iyidir fakat sorgulamaktanda zarar gelmez.
Bu arada cicaldu yıllık ücretiyle falan fena deneme değildi sadece 6.5 milyon bizim için tuzlu bir bonservis
Sabah sabah böyle giris yaptiysa biseyler var gibi
sarisin kadina tutyldum bu ne beeer
Şimdi İanis Hagi olmuş futbolcu sakatlıktan çıktı Kaliteli bir oyuncu Max potansiyeli bu bilinen bir oyuncu.Zakharyan 19 yaşında ülkesinin en büyük yıldız adayı elma armut karşılaştırması olur İanis Hagi yi ben çok beğeniyorum ama anladığım kadarıyla Zakharyan çok potansiyelli 15 gibi rakamlar konusulduguna göre büyük rakamlar la satılacak bir oyuncu gibi duruyorzacharyanmi daha iyi ianis hagimi?