Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hanfendinin hertarafi yapma be kardes .burun, cene, dudaklar hicbirtarafi gercek degil :)
Renktaş katılıyorum bir video paylaşmıştım Zaharyan'la röportaj yapmıştı bu kadın bazı arkadaşlar bu kim diye sordu ben de araştırıp buldum. Rusya'da zibilyon tane Anna Sokolova olduğu için bulmak baya zor oldu.
işin tuhafı zaniolodan önce ilgilendik

İyi topçu zaten buraya gelmek istemiyor demişti galiba Alasdair Gold diye Tier 1 Tottenham muhabiri.

İzlediniz mi bilmiyorum ama Zaharyan yaz başı verdiği o röportajda hayalinin La Liga'da oynamak olduğunu söylüyor. Eğer o konuda fikri çok değişmediyse Chelsea yerine biz daha mantıklıyız Chelsea sittin sene bırakmazdı.

Bu sene ki kadro olsa Barcelona'yı içerde dışarıda 2'şer 3'er atar uğurlardık geçen sene ki kadroya denk geldikleri için şanslılarmış.
yani senin kadar net konusamam.böbürlenemiyorumda herkes gibi.mesela onur yücel renkdaşımız hep temkinli,biraz da olumsuza yakın mac yorumları yapıyo ne zaman görsem.aslında bende onun gibi düşünüyorum cogu zaman ama düşündüklerimi yazmıyorum.

İzlediniz mi bilmiyorum ama Zaharyan yaz başı verdiği o röportajda hayalinin La Liga'da oynamak olduğunu söylüyor. Eğer o konuda fikri çok değişmediyse Chelsea yerine biz daha mantıklıyız Chelsea sittin sene bırakmazdı.
Chelsea 7+2 imzalar futbolcuyu emekli ederdi. :asd:

Zakharyan yerine sanches düşündüm ilk ama koymadım öte yandan bardakçı yerine bitane tecrübeli stoper olursa tamam olur Torreira Sanches şeklinde.
Genel olarak kadroda yazan oyuncu tipleri birbirini tamamlamıyor ve fazla ofansif. Avrupa'nın en güçlü takımlarına karşı bu kadar ofansif takımla çıkmak mantıklı değil. Kompakt bir takım yaratıp yetenekli oyuncularla sonuca gidilecek bir strateji bizim seviyemizdeki takımlar için ideal. Biz Real-Benfica-Napoli-Dortmund değiliz. Bu kadar hücumcuyla onlar bile oynamıyor. Geçen sezon yetenekleri kısıtlı bir takımla kompakt bir oyun bulup başarılı olduk.

yani senin kadar net konusamam.böbürlenemiyorumda herkes gibi.mesela onur yücel renkdaşımız hep temkinli,biraz da olumsuza yakın amc yorumları yapıo ne zaman görsem.aslında bende onun gibi düşünüyorrum cogu zaman ama düşündüklerimiz yazmıyorum.
Kadro kalitesi arasında dağlar kadar fark var illa ki o kadro konsantre oldu maksimumu verdi ama yapabilecekleri sınırlıydı. 2012-13 sezonunda yabancı kuralı olmasa Real'e karşı oynadığımız çeyrek final maçlarında muhtemelen turu geçebilirdik hatta VAR olsa bile yeterdi bir ihtimal turu geçebilirdik.

Cl de oncelik Avrupa ligine kalmak olmalı bizim 2 sene 3 sene Cl de görüp görebileceğimiz onda da kolay grup olursa son 16 ama Avrupa Ligi'nde final ve kupa neden olmasın

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herhalde çekilişe son torbadan katılırız. Güçlü bir grup gelir. Zor çıkarız oradan. 3. olup EL ye gitmek iyi bir hedef olur. Biraz puan yapmak gerekiyor. Tekrar iddialı konuma gelmek için. 20 tane eleme oynayacağız kıytırık takımlar gibi. Hiç yakışmıyor bize.

Kadro kalitesi arasında dağlar kadar fark var illa ki o kadro konsantre oldu maksimumu verdi ama yapabilecekleri sınırlıydı. 2012-13 sezonunda yabancı kuralı olmasa Real'e karşı oynadığımız çeyrek final maçlarında muhtemelen turu geçebilirdik hatta VAR olsa bile yeterdi bir ihtimal turu geçebilirdik.
real madrid hakemle eledi bizi net sekilde.orda 1 penaltımız verilmedi,burak üstüne sarı kart görüp cezalı oldu.1 tane de ofsayttan yedik.burda yediğimiz yine ofsayttı.bi de pepe şerefsizi drogbayı biçti,yine penaltımız verilmedi.drogbaın golü de milimetrik ofsayttı galiba

Herhalde çekilişe son torbadan katılırız. Güçlü bir grup gelir. Zor çıkarız oradan. 3. olup EL ye gitmek iyi bir hedef olur. Biraz puan yapmak gerekiyor. Tekrar iddialı konuma gelmek için. 20 tane eleme oynayacağız kıytırık takımlar gibi. Hiç yakışmıyor bize.
Avrupa kupası hayali varsa hemen ertesi sene olmaz o iş 2 3 senesi var en az o sırada da kendimize iade-i itibarı tekrar kazandırmamız lazım Avrupa'da

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seneye CL grubumuza dair hissiyatım:

1. torbadan Man Utd
2. torbadan Real Madrid
3. torbadan Inter
4. torbadan Cimbom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt