- 3 Haziran 2015
- 53.980
- 62.017
- 3.963
Bunlara hayir kaka ya evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL grup aşamasında her maç ortalama 4 gol yemek için ideal.Şampiyonlar Ligi 2023Şu kadroya fitizdir heralde
Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Grimaldo
Torreira Zakharyan
Zaniolo Mertens Zaha
Icardi(Bamba)
Zakharyan yerine sanches düşündüm ilk ama koymadım öte yandan bardakçı yerine bitane tecrübeli stoper olursa tamam olur Torreira Sanches şeklinde.CL grup aşamasında her maç ortalama 4 gol yemek için ideal.
evet bu 11 in defansif zafiyeti var.ama zaniolonun defansı sanıldıgı gibi kötü falan değil.benim izlediğim videolarda rakibi karsılıyodu hepCL grup aşamasında her maç ortalama 4 gol yemek için ideal.
Zaha şl de çok işe yarardı grimaldo nun istatistiklerde iyi beke göreZaha'yi daha isteyen olur galiba. Ayrica orada guzel de para kazanmistir. Biz Grimaldo'ya sulanalim. Garibim Benfica'da aclik sınırında oynamistir
Yabanci serbest olsa ikisine de abanirdikZaha şl de çok işe yarardı grimaldo nun istatistiklerde iyi beke göre
Rashica ayarında olsa yeter kontra geçiş vs oynayacağımız için 2. Bölgede beklersek sorun olmaz ama abdulkerim yerine bi tecrübe alırdım şahsen şart şl de benceevet bu 11 in defansif zafiyeti var.ama zaniolonun defansı sanıldıgı gibi kötü falan değil.benim izlediğim videolarda rakibi karsılıyodu hep
Rashica aslında salgından önce fişek gibiydi bence bonservisini almak lazım şu an bu performansı bonservis açısından bize kolaylık sağlar.Rashica ayarında olsa yeter kontra geçiş vs oynayacağımız için 2. Bölgede beklersek sorun olmaz ama abdulkerim yerine bi tecrübe alırdım şahsen şart şl de bence
Keşke ya ama sırf şl içinde alırım eğer çeyrek final düşünülüyorsa 12 13 de nispeten kötü savunma hattıyla iyi ilerlemiştik çünkü ilerisi iyiydi bu sefer ikisinide iyi tutalım. Tabi 12 13 rakipleri yok ama olsunYabanci serbest olsa ikisine de abanirdik
Bencede alınmalı hem genç 6 ya alınsa iyi olur rotasyonda ligte her türlü kullanılır savunması da iyi nispeten iyi ortacı seneye lazım olur 3 kulvarda hep kötü olacak değil ya formm tutar zatenRashica aslında salgından önce fişek gibiydi bence bonservisini almak lazım şu an bu performansı bonservis açısından bize kolaylık sağlar.
İsildurun kılıcı gibi keskindir inşallahforvete bunu demişler
O da sallamıştır önerse bile yazın için önermiştir.samiyen haber denen arkadas menajer önerdi dedi,fbliler de atladı sazan gibi
Bonuslarla ve kardan pay gibi şeylerle 7'ye çıkabilecek bir paket sunsak çok mu fazla olur acaba.iyi olur da 5’i geçmemeli bons
sabah haberleri paylaşırken kovalımBunlara hayir kaka ya evet