Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soldoy-horon.gif

Zaniolo'yu 2024 yazında gözyaşlarıyla uğurlayıp yerine bedava Chukwueze ve ucuza Jeremy Doku alırız. Amad Diallo ve Reiss Nelson da olabilir sınıra göre.

Biraz düşününce mükemmel bir kadro yapısına ve oyuncu havuzuna sahip olmaya başladık. Yani 3-4 sene önce kadromuzda satılıp bonservis kazanılacak veya gelecek planlaması yapılabilecek 2-3 oyuncu vardı ama şimdi inanılmaz bir genç oyuncu kadrosuna sahibiz. Bir çırpıda bu isimleri düşünürsek ; Zaniolo, Boey, Nelsson, Kerem, Yunus, Yusuf, Kazımcan, Barış, Jankat, Baran, Hamza, Efe, Ali Turap, Eren, Emin, Emirhan, Ross ve Metehan bu oyuncuların hepsi Galatasaray'ın gelecek planında olabilecek potansiyelde ve kalitede isimler. Eğer gelirse Zakharyan da bu profile ve tanıma uygun bir isim olur. Yani Galatasaray'ın elinde müthiş bir genç oyuncu rotasyonu var. Bu oyuncuları Muslera ve Mertens tarzında tecrübeli ve kaliteli oyuncularla kombine ettiğimizde mükemmel bir seviyeye ulaşabiliriz. Bu şekilde kadro planlaması yapmaya devam edersek çok başarılı günler yakında diye düşünüyorum.

Zaniolo ve Zakharyan sonrası transferler büyüyerek devam eder bunlar giderse 25-30 m euro'luk transferlere yönleniriz onları 50-60 m euro'ya satarız zaten böyle böyle tamamen şampiyonlar ligi seviyesine geleceğiz. Zaniolo bizim kadroyu görünce gelmek istemesi normal ya da Zakharyan'ın bu kadro içinde olmak istemesi de normal.

Hiç bilmiyorum ve tanımıyorum zakharyanı.ismi gündeme düştügünde araştırdım baktım filan ama umarim gerçekleşmez.Ben pek öyle vermiyoruz,vermeyiz o paralara satmayız filan bir topçu gibi gelmedi bana.Ben ona vereceğim parayı eğer gelebilirliği varsa çeker dybala ya veririm.Tabi forum olarak çogunlugun istiyor olması,izlemişlerdir ve bir bildikleri vardır fikrimi de güçlendiriyor.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konudan bağımsız şöyle bir şeyi aktarmak istiyorum.

Dybala €12m bonservis, yıllık €4.5m net maaş bandına bitebilir gibi duruyor. 3.5+1 kontrat vermek gerekir sözleşme sonunda 33 yaşına gelmiş oluyor bu süreçte kendisinden bonservis kazanmak hayli zor olur kazansan bile cüzi bir ücret kazanırsın. Ki bu Roma'nın maaşını €6m'ye çıkarıp opsiyonu €20m'ye çekmediği senaryo.

Total maliyet: 12 + ((4.5 x 5 x 4.5) / 3) = €45.75m ve büyük oranda geri dönüşü yok.

Zakharyan'a uğraşsan daha yüksek bir serbest kalma ücreti ekletebilirsin ama diyelim ki bu konuda o kadar sıkı pazarlık yaptı ki €30m serbest kalma bedeli vermeye ikna oldun. En kötü durumda bile €15m bonservis €2m maaş ile 4.5 yıllık sözleşme yaparsın.

Total maliyet: 15 + ((2 x 5 x 4.5) / 3) = €30m ve elinde patlasa bile €10m verecek Rus kulübü çıkar.

Artık futbolcular için vergi cenneti değiliz maaşı 1.666... ile çarpmak gerekiyor.

Bu arada bence Zakharyan €40m serbest kalma bedeline ikna edilebilir hele ki Dinamo'ya kardan pay verir oyuncuya da nispeten yüklü bir sözleşme yaparsan. Zaten performansını sürdürse €40m verecek bir sürü kulüp çıkar piyasa pandemi dönemini iyice atlattı ve uçuşa geçti.

O doku keske gelse
Rennes denen eşşoğuleşşek camianın harcamaya çalıştığı bir başta süperstar adayı. Bu çocuktan iyi dribblingçi olmayabilir dünyada. 2024 yaz dönemi €15m verip alırız
ya sizi bilmiyorum ama her denk geldiğim maçta iyi oynadığındanmıdır nedir bende yıllardır bir Zaha hayali var.
Aldık bile sözleşmesi bitiyor renktaş Z operasyonunun son hamlesi olacak yazın tam aradığımız adam.

la bu zahanın sözleşmesi bitiyomus,gelsin sampiyonlar ligi görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt