- 2 Temmuz 2011
- 132.719
- 55.614
- 5.338
ben bunu engellemişim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaniolo niye satılıyo illa?nelson,morutan ve mohamed gitsin meselaSene sonu 35 e Zaniolo satıp o parayla İcardi ve Leon bailey alınsa fikriniz ne olur?
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben bunu engellemişim
Çünkü Nelsson gibi Zanioloda da tüm söz sahibi oyuncu fesih bedeli yatırıldığı andazaniolo niye satılıyo illa?nelson,morutan ve mohamed gitsin mesela
yiğit karagöz diye
O doku keske gelseZaniolo'yu 2024 yazında gözyaşlarıyla uğurlayıp yerine bedava Chukwueze ve ucuza Jeremy Doku alırız. Amad Diallo ve Reiss Nelson da olabilir sınıra göre.
neden bıraktıkları belli oldu sakatmıs adam gecmıs olsunmertens hafif sakatlıgından ötürü salonda olabilir.zaniolo da salonda yükleme yapıyo yine sanırım (çok hafif sakatlıgı var dendi)
Konudan bağımsız şöyle bir şeyi aktarmak istiyorum.Hiç bilmiyorum ve tanımıyorum zakharyanı.ismi gündeme düştügünde araştırdım baktım filan ama umarim gerçekleşmez.Ben pek öyle vermiyoruz,vermeyiz o paralara satmayız filan bir topçu gibi gelmedi bana.Ben ona vereceğim parayı eğer gelebilirliği varsa çeker dybala ya veririm.Tabi forum olarak çogunlugun istiyor olması,izlemişlerdir ve bir bildikleri vardır fikrimi de güçlendiriyor.
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaha'yı bende severim bonservissiz şekilde 3+1 gelsin güzel olur. Zaniolo, Zakharyan, Zaha ve Zicardi ile seviye atlarız.ya sizi bilmiyorum ama her denk geldiğim maçta iyi oynadığındanmıdır nedir bende yıllardır bir Zaha hayali var.
Rennes denen eşşoğuleşşek camianın harcamaya çalıştığı bir başta süperstar adayı. Bu çocuktan iyi dribblingçi olmayabilir dünyada. 2024 yaz dönemi €15m verip alırızO doku keske gelse
Aldık bile sözleşmesi bitiyor renktaş Z operasyonunun son hamlesi olacak yazın tam aradığımız adam.ya sizi bilmiyorum ama her denk geldiğim maçta iyi oynadığındanmıdır nedir bende yıllardır bir Zaha hayali var.
Zaha'yı bende severim bonservissiz şekilde 3+1 gelsin güzel olur. Zaniolo, Zakharyan, Zaha ve Zicardi ile seviye atlarız.