Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o bu ara hiç haber alamıyor ama
Kimse alamıyor güzel olan da bu. Zaten o yüzden bir tayfa belki haber düşer umuduyla paso yalakalık ediyor başka bir cenah da paso negatif basıyor madem haber vermediniz biz de infial çıkarırız anlayışıyla.

Nevzat ise kulübün mouthpiece'i oldu, bir şey bilmemiz gerekirse Nevzat üstünden aktarılıyor. Nevzat o 343 şeyine katılınca ne döndüyse statüsü bir tık düştü.

@Umut Işık iptal edilen 9daki yayında yeni bilgi mi verecekti burhancan?

en son gazlamıs böyle

Akşam yayını iptal oldu ama öncesindeki yayında anladığım kadarıyla biz taksit istiyoruz onlar peşin istiyor ortak yol bulunur gibi geliyor. Yarın bence nokta koyulmak üzere olur akşama doğru haberler düşer.

Akşam yayını iptal oldu ama öncesindeki yayında anladığım kadarıyla biz taksit istiyoruz onlar peşin istiyor ortak yol bulunur gibi geliyor. Yarın bence nokta koyulmak üzere olur akşama doğru haberler düşer.
tansel abinin dediği gibi bence.biz tek ödeme demişiz bu yıl için,onlar 2 ödeme demiş

@Vasfi Vural dinamo moskovanın 23 subatta kupa macı var.22sinde ucarlar rusyaya.belki burda kalır zakaryan,belki de kupa macında oynayıp gelir

Gelecekse gelsin artık bu Zekeriya valla çok uzadı bu mevzu sabah kalkıyorum geldi akşam yatıyorum gelmedi Falcao mu bu a.

Zaniolo 35'e gidecek olsa Milan direkt Roma'dan alırdı, ufak karla satacak olsak o para riskine de biz girmezdik. Fırsat oldu geldi iyi oynar teklif gelir tutamazsın da hülle işi mantıklı değil bence.
zaniolonun annesi milan ve totenham romanın istediği ücreti vermedi dedi zaten

marcus thuram için inter ve milan kapışacak gibi.keske bize nasip olsa.ama madem socut ekibimiz değişti fransadan bulmalı birilerini.

lilledeki bamba ve moise kean ise yoklanabilir bence

Hiç bilmiyorum ve tanımıyorum zakharyanı.ismi gündeme düştügünde araştırdım baktım filan ama umarim gerçekleşmez.Ben pek öyle vermiyoruz,vermeyiz o paralara satmayız filan bir topçu gibi gelmedi bana.Ben ona vereceğim parayı eğer gelebilirliği varsa çeker dybala ya veririm.Tabi forum olarak çogunlugun istiyor olması,izlemişlerdir ve bir bildikleri vardır fikrimi de güçlendiriyor.

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt