Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bu zakaryanı morutan ve cicalduyla fbli,bjkliler daha çok kıyaslıyor sanki.zakaryandan hadi haberin yok.lan sen zajcten 4.senesinde faydalanmıssın,bu sene de yedek bırakmıssın.morutan seri b''nin içinden gecti.torinoya 10 milyona gidecek belki de.cicaldau tutmadı ama onu da elden cıkartabilirz,genc daha

yav bu zakaryanı morutan ve cicalduyla fbli,bjkliler daha çok kıyaslıyor sanki.zakaryandan hadi haberin yok.lan sen zajcten 4.senesinde faydalanmıssın,bu sene de yedek bırakmıssın.morutan seri b''nin içinden gecti.torinoya 10 milyona gidecek belki de.cicaldau tutmadı ama onu da elden cıkartabilirz,genc daha
Morutan da fizik sorunu var. İtalya da 24 maçta sadece 8 maçta 90 dakika oynamış. Sağlam hamle oyuncusu olur.

Cicauldau icin geçen sene sık sık Atlanta ismi çıkmıştı. İtalya'ya kiralasaydik bari

Morutan ve Cicaldau Romanya liginin en potansiyelli oyuncularının başında geliyordu alınabilecek bir riskti tutmadı bununda sebepleri var mesela kadrodaki tecrübeli oyuncular Babel, Feghouli ve bu tarz istenmeyen oyuncularla beraber oynadılar burada da başarısız olmaları normal kaldı ki geldikleri lig seviyesi her geçen sene düşüyor muhtemelen bir kaç sene sonra Romanya ligi daha da alt seviyelere düşecek. Bir şekilde bu ikisinden edeceğimiz zarar maksimum 3-4 m euro olur Morutan'dan zarar etmeyiz Cicaldau'yu da 2-3'e satsak en fazla 3 m euro zarar etmiş oluruz.

Bu iki ismi Zakharyan ile kıyaslamak mümkün değil Rusya ligi ve Romanya ligi arasında 10 belki 20 kat fark var çıktığı resmi maç sayısı 70 toplam 35 gole katkıda bulunmuş. Bu kaliteli kadro içinde gelişimi sürdürüp daha iyi hale gelecektir hem fizik hem de oyun görüşü yüksek sezonda 20 gole katkıda bulabilecek yapısı var.

Rus KDB geldi mi?

Bu çocuğu önümüzdeki dönemde Sergio yerine monte ettiğimizde canavarımsı bi ekibimiz olacak.
ben forumu geriden takip ettim.akşam girememiştim.görüşmeler artık net ve son aşamada gibi.bizim muhabirlerde girmiş çünkü.bi de tekrar görüşmede olacak sanırım.biter herhalde.

forvet içinde rusyadan birini yazmıslar

Chelsea ödemesin biz kendimiz 15 peşin ödeyelim Chelsea'de almak istiyorsa 35 peşin ödesin.
Ne farkedecek ki onu anlamadim biz 15 verip 35 e satsak chelsea 15 verse sene sonu 20 verse ???

Mali musvairim ama bu hesapta ne fark var cebimden para cikmadan 20 milyon kazanmak gibi super bir anlasamaya kim hayir derki

Ne farkedecek ki onu anlamadim biz 15 verip 35 e satsak chelsea 15 verse sene sonu 20 verse ???

Mali musvairim ama bu hesapta ne fark var cebimden para cikmadan 20 milyon kazanmak gibi super bir anlasamaya kim hayir derki
Doğru demişsiniz ben 15 biz veriyoruz 20 onlar veriyor gibi anlaşmıştım ama yanlış anlamışım bu dediğiniz mantıklı ama sene sonu değil de en azından 1.5 sene oynatalım sonra alsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt