- 2 Temmuz 2011
- 132.719
- 55.614
- 5.338
bu seferki tablo kötü değil,çok şükür.Allahım sen yardım et insanlara,güzel günler görsünler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan da fizik sorunu var. İtalya da 24 maçta sadece 8 maçta 90 dakika oynamış. Sağlam hamle oyuncusu olur.yav bu zakaryanı morutan ve cicalduyla fbli,bjkliler daha çok kıyaslıyor sanki.zakaryandan hadi haberin yok.lan sen zajcten 4.senesinde faydalanmıssın,bu sene de yedek bırakmıssın.morutan seri b''nin içinden gecti.torinoya 10 milyona gidecek belki de.cicaldau tutmadı ama onu da elden cıkartabilirz,genc daha
Umarım en az hasarla atlatırız. İnsanların psikolojisi mahvoldu ya, nasıl oturacaklar orada binalara ben burdan etkisini hissediyorum kimbilir nasıldır ordakiler8 yaralı varmıs sadece.birde eski ihbar mesajlarını kopyalayıp gönderiyolarmış
Morutan ve Cicaldau Romanya liginin en potansiyelli oyuncularının başında geliyordu alınabilecek bir riskti tutmadı bununda sebepleri var mesela kadrodaki tecrübeli oyuncular Babel, Feghouli ve bu tarz istenmeyen oyuncularla beraber oynadılar burada da başarısız olmaları normal kaldı ki geldikleri lig seviyesi her geçen sene düşüyor muhtemelen bir kaç sene sonra Romanya ligi daha da alt seviyelere düşecek. Bir şekilde bu ikisinden edeceğimiz zarar maksimum 3-4 m euro olur Morutan'dan zarar etmeyiz Cicaldau'yu da 2-3'e satsak en fazla 3 m euro zarar etmiş oluruz.yav bu zakaryanı morutan ve cicalduyla fbli,bjkliler daha çok kıyaslıyor sanki.zakaryandan hadi haberin yok.lan sen zajcten 4.senesinde faydalanmıssın,bu sene de yedek bırakmıssın.morutan seri b''nin içinden gecti.torinoya 10 milyona gidecek belki de.cicaldau tutmadı ama onu da elden cıkartabilirz,genc daha
yoldaymışRus KDB geldi mi?
Bu çocuğu önümüzdeki dönemde Sergio yerine monte ettiğimizde canavarımsı bi ekibimiz olacak.yoldaymış
ben forumu geriden takip ettim.akşam girememiştim.görüşmeler artık net ve son aşamada gibi.bizim muhabirlerde girmiş çünkü.bi de tekrar görüşmede olacak sanırım.biter herhalde.Bu çocuğu önümüzdeki dönemde Sergio yerine monte ettiğimizde canavarımsı bi ekibimiz olacak.
barış alperin bire bir aynısı Norwich City de var .. Sargentİtalyan barış Alper
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence biz chelsea ile felan anlasiriz.
15 öderiz, chelsea bize 35 vs.
Chelsea ödemesin biz kendimiz 15 peşin ödeyelim Chelsea'de almak istiyorsa 35 peşin ödesin.Ozaman taksite gerek yokki chelsea bize 15 odesin pesin alalim sene sonuda 20 verir
Ne diyor bu dayı ?
Ne diyor bu dayı ?
Ne farkedecek ki onu anlamadim biz 15 verip 35 e satsak chelsea 15 verse sene sonu 20 verse ???Chelsea ödemesin biz kendimiz 15 peşin ödeyelim Chelsea'de almak istiyorsa 35 peşin ödesin.
Doğru demişsiniz ben 15 biz veriyoruz 20 onlar veriyor gibi anlaşmıştım ama yanlış anlamışım bu dediğiniz mantıklı ama sene sonu değil de en azından 1.5 sene oynatalım sonra alsınlar.Ne farkedecek ki onu anlamadim biz 15 verip 35 e satsak chelsea 15 verse sene sonu 20 verse ???
Mali musvairim ama bu hesapta ne fark var cebimden para cikmadan 20 milyon kazanmak gibi super bir anlasamaya kim hayir derki
Ne diyor bu dayı ?
coskun gülbahar kim yavCoşkun Gülbahar’a sormuşlar. Kulüp bu konularda bize bilgi vermiyor demiş.