Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi 2023
Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Grimaldo
Torreira Zakharyan
Zaniolo Mertens Zaha
Icardi(Bamba)
Şu kadroya fitizdir heralde
CL grup aşamasında her maç ortalama 4 gol yemek için ideal.

Zaha'yi daha isteyen olur galiba. Ayrica orada guzel de para kazanmistir. Biz Grimaldo'ya sulanalim. Garibim Benfica'da aclik sınırında oynamistir

evet bu 11 in defansif zafiyeti var.ama zaniolonun defansı sanıldıgı gibi kötü falan değil.benim izlediğim videolarda rakibi karsılıyodu hep
Rashica ayarında olsa yeter kontra geçiş vs oynayacağımız için 2. Bölgede beklersek sorun olmaz ama abdulkerim yerine bi tecrübe alırdım şahsen şart şl de bence

Rashica ayarında olsa yeter kontra geçiş vs oynayacağımız için 2. Bölgede beklersek sorun olmaz ama abdulkerim yerine bi tecrübe alırdım şahsen şart şl de bence
Rashica aslında salgından önce fişek gibiydi bence bonservisini almak lazım şu an bu performansı bonservis açısından bize kolaylık sağlar.

Rashica aslında salgından önce fişek gibiydi bence bonservisini almak lazım şu an bu performansı bonservis açısından bize kolaylık sağlar.
Bencede alınmalı hem genç 6 ya alınsa iyi olur rotasyonda ligte her türlü kullanılır savunması da iyi nispeten iyi ortacı seneye lazım olur 3 kulvarda hep kötü olacak değil ya formm tutar zaten

CL için öncelik her sene çeyrek final oynayacak bir yapı kurmak olmalı ne zaman istikrarı sağlarsak bir gün o eksik kupaya da yaklaşmış oluruz. 1-2-3 sene ile yarı final ya da kupa işi olmaz ama uzun vadede Erden Timur'un vizyonuyla belki yarı final belki final belki de kupayı alırız tabi bunu zaman gösterecek. Ama öncelik orada kalıcı olmaktan geçiyor onunda yolu sürekli ligde en az ilk 2'ye girmekle olur bir nevi Bayern olmak zorundayız bunu engellemek isteyen çok olacaktır fakat dirençlerini kırarsak doğru yapıya ulaşırsak herkese bir noktadan sonra kabul ettirebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt