Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye yedek kadronun bile ligde zorlanmadan ligi alması lazım hatta ligi Şubat-Mart gibi bitirip kalan sürede tüm gücümüzle Avrupa hedeflerine odaklanmak iyi olur bunu da her sene süreklilikle sağlamak şart mesela şu 2 kadroyu kursak lige başlasak hiçbir rakibe hayal bile kurdurmayız bir yandan yedek 11 lig de tüm maçları kazanırken ilk 11 de Avrupa'da ve derbilerde maçları kazanmaya çıkar.
İlk 11:
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Grimaldo
Torreira - Oliveira
Zaniolo - Zakharyan - Zaha
Icardi

Yedek 11:
Transfer
Dubois - Kaan - Transfer - Kazımcan
Berkan - Van Boomen
Rashica - Mertens - Kerem
Bamba​

real madrid hakemle eledi bizi net sekilde.orda 1 penaltımız verilmedi,burak üstüne sarı kart görüp cezalı oldu.1 tane de ofsayttan yedik.burda yediğimiz yine ofsayttı.bi de pepe şerefsizi drogbayı biçti,yine penaltımız verilmedi.drogbaın golü de milimetrik ofsayttı galiba
İşte o gün turu geçebilirdik bunu da yabancı kuralı olduğu dönemde başarmak üzereydik tamamen serbest bıraksalar şuna eminim bi 10 yıl içinde banko yarı final 3 defa da çeyrek final oynarız.

Avrupa kupası hayali varsa hemen ertesi sene olmaz o iş 2 3 senesi var en az o sırada da kendimize iade-i itibarı tekrar kazandırmamız lazım Avrupa'da

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Millet hesaba katmıyor ama aslında en iyi şansımız önümüzdeki sene çünkü 2024-25 sezonundan itibaren değişen formatla CL'den EL'ye düşme işi bitecek. O yüzden ön eleme faciası yaşamadan 2024 sonrası Avrupa'dan kupa getirmek imkansıza yakın olacak.

Umarım yavşak UEFA o karardan döner. CL'den EL'ye geçiş EL'den ECL'ye geçiş turnuvaları daha ilginç yapan güzel bir olay neden kaldırılıyor anlaması güç.

bu fatih hoca bizdeyken yurtta,avrupada hakem kıyımı yasıyoruz full.herifte şans yok yav.avrupalı da mı hocaya gıcık nedir

Bu arada zakharyan bence epl de net zorlanır, kendisine benzeyen kdb de ilk zamanlarda epey zorlanmisti, muhtemelen Chelsea alsa bile kiralama yoluna gidecekti

Tamamen serbest bıraksınlar yabancılara da İstiklal marşını öğretiriz.

Sınırın tamamen serbest kalmasına ben karşıyım, belki insanlara garip gelecek ama ne olursa olsun bizim gibi ülkelerde bir sınır olmalı, ha bu belli şartlarda olmali

Bir de takimi pazar carsamba maclarinda gormek lazim.
evet.mesela 2013te cluj ,braga ve manchester united grubu kekte görunse selcuk,melo ve hamit hem avrupada hem de ligde oynadı.emre colak ve yekta da rotasyonda oynadı ligde ortasahada.umut bulut ligde tasıdı bizi o sezon

Sınırın tamamen serbest kalmasına ben karşıyım, belki insanlara garip gelecek ama ne olursa olsun bizim gibi ülkelerde bir sınır olmalı, ha bu belli şartlarda olmali
Valla ben senelerdir karşıyım sınır demek ekstra maliyet demek boşa giden paralar demek daha bugün Onur Bulut transferi üzerinden kavgalar dönüyor sözleşmesi 1 sene sonra bitecek adama fener toplam 3 m euro'lara varan para vermeye kalktı beşiktaş 1 m euro'ya aldı o da dava sonrası 4-5 m euro'lara çıkabilir.

Valla ben senelerdir karşıyım sınır demek ekstra maliyet demek boşa giden paralar demek daha bugün Onur Bulut transferi üzerinden kavgalar dönüyor sözleşmesi 1 sene sonra bitecek adama fener toplam 3 m euro'lara varan para vermeye kalkıyor. Sınır kalkmalı lig için alt yapıdan 1 oyuncu oynatma zorunluluğu gelmeli.

Ya tamamen atıyorum, epl gibi şart olmaz ama mesela Avrupa pasaportu olan adamı yabancı saymazsin

Bu arada Erden Timur gerçekten büyük şans, en büyük şans ne icardi ne zaniolo, Erden Timur

Yalnız bu grup baya CL seviyesinin altında bir gruptu bizim Schalke, Loko Moskova, Porto'lu sezonda baya basitti. Şu tarz bir gruba bu kadro gelse buldozer gibi dümdüz eder.
Ben bizim o grupta dahil bu tarz grupları sevmiyorum olduğun yeri hissettirmeli Cl grupları bir tek Bayern ve City gelsin istemem çünkü skora göre durmayıp devam etmeleri çok acı neticeler çıkarabiliyor

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt