Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus oynatıyor adamı fena da oynamıyor. Zaten yüklü bonservis bağladılar zorunlu opsiyon yoluyla. Finansal soruşturma yüzünden önümüzdeki sezon da işler iyi gitmeyecek bu tarz gençleri daha da oynatacaklar. Yeni sözleşme yapamazlarsa Zaniolo da burayı çok beğenir anlatırsa belki zorlarız. Şimdilik imkansız ama
İcardiyi bir alalım da moise kean falan dursun şimdilik

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Icardi umarım adam gibi takım kurun kalmamı istiyorsanız demiştir de o yüzdendir bu süreç biraz da.

Di Maria'yı da getiririz. Bizde dört sene daha kal kral.

yusuf demir kiralık gitseydi istanbulspor dogru olurdu onun için.ama istemiyo belliki

Icardi umarım adam gibi takım kurun kalmamı istiyorsanız demiştir de o yüzdendir bu süreç biraz da.

Di Maria'yı da getiririz. Bizde dört sene daha kal kral.
95 doğumluyum 2000 2001 den itibaren bilinçli şekilde nolduğunu anlayarak takımımı takip ederim İcardi kadar hem saha içi hem saha dışı gündem olup ligi bu kadar rahat rahat domine eden bir Galatasaray santraforu görmedim. Jardel müthiş golcüydu ama takıma katkısı yoktu Drogba efsane adamdı ama bizde ne verdi desen iki üç maç ancak sayılır Drogba olduğunu hissettiğimiz, İcardi başka cidden adam ligi kafasına göre takılarak domine ediyor

95 doğumluyum 2000 2001 den itibaren bilinçli şekilde nolduğunu anlayarak takımımı takip ederim İcardi kadar hem saha içi hem saha dışı gündem olup ligi bu kadar rahat rahat domine eden bir Galatasaray santraforu görmedim. Jardel müthiş golcüydu ama takıma katkısı yoktu Drogba efsane adamdı ama bizde ne verdi desen iki üç maç ancak sayılır Drogba olduğunu hissettiğimiz, İcardi başka cidden adam ligi kafasına göre takılarak domine ediyor

Dogru degil

Oyuna katkısı yoktu Jardelin takım oyunu katkısı 0 hatta eksi noktadaydı ama tarihin belki de en iyi bitirici forvetlerinden biriydi prime zamanında

Bak 5-6 hadi 7 yasinda izledigin(!) adam hakkinda -di'li gecmis zaman kullaniyorsun. Dogru degil diyorum cunku eksigi pres olan adami takim oyununa katkisi yoktu demek haksizlik kaldi ki o yaslarda bu denli analiz yapabilecegine de ihtimal vermiyorum velev ki yapabiliyorsun kluplere basvurup profesyonel olarak calis derim.

Fazla uzun yazmışsın bu kadar uzun yazmaya gerek yok.

Icardi çoluk çocukla oynayan profesyonel bir futbolcu gibi görünüyor her maç her an.

Hagi dışında bunun son 40 senede örneği yok. Ne yapıp edip kendimize bağlayıp gönlünü hoş tutmalıyız.

Fazla uzun yazmışsın bu kadar uzun yazmaya gerek yok.

Icardi çoluk çocukla oynayan profesyonel bir futbolcu gibi görünüyor her maç her an.

Hagi dışında bunun son 40 senede örneği yok. Ne yapıp edip kendimize bağlayıp gönlünü hoş tutmalıyız.

Üstelik biz hala icardiyi verimli kullanmıyoruz, bu adamı pozisyona dahi sokamiyoruz, 9 gol attı ama icardi ah bu nasıl kacar dediğimiz çok pozisyon olmadı, bunun sebebi muhtemelen kanatlar

Üstelik biz hala icardiyi verimli kullanmıyoruz, bu adamı pozisyona dahi sokamiyoruz, 9 gol attı ama icardi ah bu nasıl kacar dediğimiz çok pozisyon olmadı, bunun sebebi muhtemelen kanatlar
Kerem'de iyileşme var ama çok iyi değil servisçilikte. Beklerimiz de servisçi sayılmaz Dubois dışında o da ters ayaklı kalıyor öyle müthiş servisçi de denemez. Sağda oynatacak adamı hala bulamadık zaten Zaniolo ilaç olur umarım. Yalnız Zaniolo hakkında da en kötü eleştiriler karar verme mekanizmasının çok yetersiz olduğu yönünde eğer o da pas atmadan oynuyorsa Icardi kafayı yiyip yok aman ben gelmiyorum diyebilir. O yüzden ille de Di Maria diyorsa getirelim Di Maria'yı en az 10 asist yapar zaten sırf Icardi'ye orası kesin.

Seneye yedek kadronun bile ligde zorlanmadan ligi alması lazım hatta ligi Şubat-Mart gibi bitirip kalan sürede tüm gücümüzle Avrupa hedeflerine odaklanmak iyi olur bunu da her sene süreklilikle sağlamak şart mesela şu 2 kadroyu kursak lige başlasak hiçbir rakibe hayal bile kurdurmayız bir yandan yedek 11 lig de tüm maçları kazanırken ilk 11 de Avrupa'da ve derbilerde maçları kazanmaya çıkar.
İlk 11:
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Grimaldo
Torreira - Oliveira
Zaniolo - Zakharyan - Zaha
Icardi

Yedek 11:
Transfer
Dubois - Kaan - Transfer - Kazımcan
Berkan - Van Boomen
Rashica - Mertens - Kerem
Bamba​
Türkiyedeyiz maalesef engel olurlar buna

Kerem'de iyileşme var ama çok iyi değil servisçilikte. Beklerimiz de servisçi sayılmaz Dubois dışında o da ters ayaklı kalıyor öyle müthiş servisçi de denemez. Sağda oynatacak adamı hala bulamadık zaten Zaniolo ilaç olur umarım. Yalnız Zaniolo hakkında da en kötü eleştiriler karar verme mekanizmasının çok yetersiz olduğu yönünde eğer o da pas atmadan oynuyorsa Icardi kafayı yiyip yok aman ben gelmiyorum diyebilir. O yüzden ille de Di Maria diyorsa getirelim Di Maria'yı en az 10 asist yapar zaten sırf Icardi'ye orası kesin.

Zaniolo servisci bir adam değil gibi, en azından bir ghezall gibi o tarz değil, şu ligden bir adam al deseler ilk ghezalli alırım, icardi ile inanılmaz uyumlu olurdu, yunus için umitliyim bakalım, ama sezon başında da yazmıştım, icardi varsa bir kenarın servisci olacak, mesela filip kostic tipi bir adam.

Bak 5-6 hadi 7 yasinda izledigin(!) adam hakkinda -di'li gecmis zaman kullaniyorsun. Dogru degil diyorum cunku eksigi pres olan adami takim oyununa katkisi yoktu demek haksizlik kaldi ki o yaslarda bu denli analiz yapabilecegine de ihtimal vermiyorum velev ki yapabiliyorsun kluplere basvurup profesyonel olarak calis derim.
Benim yaşım fazlasıyla yeter, fikir yürütmek için...Jardel, adeta sadece gol vuruşu için yaratılmış biriydi. Dripling-çalım-pas oyunu-pres namına hemen hemen bir 'hiç' idi...Ligde 2 gol attığı bir maçın sonunda rakip takım stoperinin şu sözleri direkt Jardel tarifidir: ''Adam sahada hiç yok, iki kez ortaya çıktı, iki gol attı; maçı tekrar oynasak, değişen bir şey olmaz. Neyini tutacaksın?!''...

düşer, zor bir transfer değil zaniolo’ya kıyasla
Katılmıyorum, Zaniolo süreci yanlış yönetti derhal kaçmak istedi bir tek biz vardık gelebileceği. Aouar sene sonuna kadar bekler bir sürü talibi olur onların arasından sıyrılmak çok zor.
Zaniolo servisci bir adam değil gibi, en azından bir ghezall gibi o tarz değil, şu ligden bir adam al deseler ilk ghezalli alırım, icardi ile inanılmaz uyumlu olurdu, yunus için umitliyim bakalım, ama sezon başında da yazmıştım, icardi varsa bir kenarın servisci olacak, mesela filip kostic tipi bir adam.
Ghezzal saldı gibi ya bilemedim. Ben de Yunus için baya ümitliyim hala. Servisçi bek bize haram ne yazık ki.

M
evet.mesela 2013te cluj ,braga ve manchester united grubu kekte görunse selcuk,melo ve hamit hem avrupada hem de ligde oynadı.emre colak ve yekta da rotasyonda oynadı ligde ortasahada.umut bulut ligde tasıdı bizi o sezon
Mesela Mertens'in verimi kesin duser. Her buyuk macta iyi oynayan Sergio UCL'de yine verimli olur ama lig maclarini fazla sallamaz gibi. Bize yedek kaldiginda problem yaratmayacak kaliteli oyuncular lazim. Mesela Rasit yedek de olsa isterim. Kaan Ayhan'i da almak lazim. Icardi'nin yedegi %100 olmali. Haji Right fena olmaz gibi 🤔🤔🤔

Benim yaşım fazlasıyla yeter, fikir yürütmek için...Jardel, adeta sadece gol vuruşu için yaratılmış biriydi. Dripling-çalım-pas oyunu-pres namına hemen hemen bir 'hiç' idi...Ligde 2 gol attığı bir maçın sonunda rakip takım stoperinin şu sözleri direkt Jardel tarifidir: ''Adam sahada hiç yok, iki kez ortaya çıktı, iki gol attı; maçı tekrar oynasak, değişen bir şey olmaz. Neyini tutacaksın?!''...

yetmez. Kusura bakma. Geri kalanini da bu nedenle okumuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt