Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim yaşım fazlasıyla yeter, fikir yürütmek için...Jardel, adeta sadece gol vuruşu için yaratılmış biriydi. Dripling-çalım-pas oyunu-pres namına hemen hemen bir 'hiç' idi...Ligde 2 gol attığı bir maçın sonunda rakip takım stoperinin şu sözleri direkt Jardel tarifidir: ''Adam sahada hiç yok, iki kez ortaya çıktı, iki gol attı; maçı tekrar oynasak, değişen bir şey olmaz. Neyini tutacaksın?!''...

Bunu bizzat Okan buruk kendisi söyledi uğur Karakullukçu ile yaptığı röportajda, biz ilk geldiği zaman bu futbolcu mu acaba diye düşünmüştük dedi tabi bunu şaka yollu dedi.

Pardon da yaş olarak diyorsan, Jardel' den yaşlıyım. (Futbolcu) Fatih Terim' i çıplak gözle olmasa da canlı TV yayınında izlemiş adamım...Bunu da okumazsın da neyse...

Ozur dilerim, diger arkadas sandim konuya yas olarak girdigin icin. Bir yandan haberleri izliyorum canim sIkkIn depremlere.. Ozrumu lutfen kabul et.

Takim oyunu bir forvet icin oncelik degildir eger ki tiki taka falan yapmiyorsaniz. O nedenle. Ayri bir platform ve Jardel icin 3. kisilerin ne soyledigi onemsiz o da gayet topu alip oyunu acardi evet dribling yapmazdi ki bunu Icardi'de yapmiyor. Bence bitiricilik konusunda Icardi'den daha onde Jardel bizim formamiz altinda izledigim Icardi ozelinde yaziyorum. Genele vursak belki onda da onde cikar.

Ayrica, Jardel'in oynadigi takim 2.donem efsane Galatasaraydir ve Lucescu donemidir ofansi ikinci planda tuttugumuz bir mentaliteyle oynayan bir 11 ile oynamistir. Icardi ise daha sansli bu konuda bana kalirsa.

Bunu bizzat Okan buruk kendisi söyledi uğur Karakullukçu ile yaptığı röportajda, biz ilk geldiği zaman bu futbolcu mu acaba diye düşünmüştük dedi tabi bunu şaka yollu dedi.
Kurbaga gibi kosuyordu. Friends dizisini izlediysen, 5. veya 6. sezonda Fibi'nin kosusu vardi. Ona benzerdi 😁

95 doğumluyum 2000 2001 den itibaren bilinçli şekilde nolduğunu anlayarak takımımı takip ederim İcardi kadar hem saha içi hem saha dışı gündem olup ligi bu kadar rahat rahat domine eden bir Galatasaray santraforu görmedim. Jardel müthiş golcüydu ama takıma katkısı yoktu Drogba efsane adamdı ama bizde ne verdi desen iki üç maç ancak sayılır Drogba olduğunu hissettiğimiz, İcardi başka cidden adam ligi kafasına göre takılarak domine ediyor

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

R.tas 5 yaşında bilinçli sicamazsin bile ne futbol takibi Allah aşkına

Bunun 1 garantisi var mı reis?Fırsatını bulduğu her an savaşacak 1 ülkeden bahsediyoruz..
NATO demek ABD demek. Rusya ABD'yi karşısına doğrudan almak istiyorsa saldırır tabii. Ama ilk saldıracağı ülke biz değiliz emin ol. NATO içinde tek arasının iyi olduğu ülke biziz. Eğer Rusya Amerika'ya saldırmak isterse batıda Estonya ve Letonya'dan NATO ülkelerine, doğuda ise (eğer gerçekten buna cesaret edebilirlerse) Bering Boğazı'ndan direkt olarak ABD'ye (Alaska) saldırabilirler.

İki ihtimal var ya zakharyan transferi zarar gormesin diye Nevzat öyle dedi ya da kıvırma zamanı.Bence kıvırıyor burda Galatasaray gelecek sene için ilgileniyor felan demişti şimdi terse çevirmiş demek ki Fabrizio Romano en iyi muhabir onun dışında bizimkiler iş bittikten sonra haberi oluyor ya da hiç olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt