- 2 Temmuz 2011
- 137.342
- 58.466
- 5.488
Mevzu o değil.herseyi olumsuza cekiyo herif.ben twit atsam,yatti diyecekOlm su transfer yatsa da sende göbek atsan ne kadar olumsuz varsa bulup paylasiyorsun yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevzu o değil.herseyi olumsuza cekiyo herif.ben twit atsam,yatti diyecekOlm su transfer yatsa da sende göbek atsan ne kadar olumsuz varsa bulup paylasiyorsun yaw
Sal adami MuspBen bunu nedense istemiyorum zaten.
Yusuf var + o parayls icardiyi alirim
Gelmesin. Yusuf > sakarSal adami Musp
senin bu düşündüklerini sence yönetim düşünmüyor mu ?Ben bunu nedense istemiyorum zaten.
Yusuf var + o parayls icardiyi alirim
Kesinlikle süper olurdurenato sanchez
Neden Yusufu kenara attilar inan bilmiyorum. Üzerine düsülmesi gerek. Yabanci kurali cevap degildir, zakharyan da ysbancisenin bu düşündüklerini sence yönetim düşünmüyor mu ?
Kapatin konuyu
Yav yalan olsa zakaryan yonetim muhabirler araciiligi ile yalanlardi.ugrasilyo demekki,zakaryanda istedigi icinMasadan kalkarsak Nevzat girer haberi imzalatırsak Haluk baskın yayın girer.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaniolo, Zakharyan bunlar bizde uzun süre kalmaz bu gerçeği kabullenelim. Müthiş bir mali zeka var burada. Ödediğimiz fiyatların minumum 2 katına satabileceğimiz oyuncular.
Yusuf kendini kenara atmış gibi duruyor bilmem farkında mısınNeden Yusufu kenara attilar inan bilmiyorum. Üzerine düsülmesi gerek. Yabanci kurali cevap degildir, zakharyan da ysbanci
amaç wonderkidleri alıp parlatıp satmaksa şuana zakharyan yusuftan daha iyi bir olasılık.Ayrıca zakharyanı yeni futbol düzeninin en kilit rolü olan 8 ile 10 arası bir mevkiye kolaylıkla evriltebilirsin.8.5 gibi .O yüzden zak çok iyi bir olasılıkNeden Yusufu kenara attilar inan bilmiyorum. Üzerine düsülmesi gerek. Yabanci kurali cevap degildir, zakharyan da ysbanci
Roma bosuna bunun ön hakkini da istemedi bu durumda bile.Yusuf kendini kenara atmış gibi duruyor bilmem farkında mısın