Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam türkiye'de yerli basın daha bilgili olmalı.

Neden Yusufu kenara attilar inan bilmiyorum. Üzerine düsülmesi gerek. Yabanci kurali cevap degildir, zakharyan da ysbanci
amaç wonderkidleri alıp parlatıp satmaksa şuana zakharyan yusuftan daha iyi bir olasılık.Ayrıca zakharyanı yeni futbol düzeninin en kilit rolü olan 8 ile 10 arası bir mevkiye kolaylıkla evriltebilirsin.8.5 gibi .O yüzden zak çok iyi bir olasılık

Zakharyan bizi istemese niye teklif yapalim ve uğraşalım?zakaryan mevzusu yalansa neden butun muhabirler haber yapiyo?neden yonetim yalanlama yapmiyo?musap ve hakki bu sorulari bi sorsun,ondan sonra girsin nobete

Tamam iyi güzel böyle yüksek potansiyel topçuları fırsat transferi olarak almaya uğraşıyoruz ama takım mühendisliği denen de birşey var, bunu da göz önüne alıyoruzdur umarım. Zaten şampiyonluğa giden, son 14 maçını kazanmış, oyunu oturmuş bir ekip var. Şakkadanak Zaniolo, Zakharyan alıp ilk 11'e monte etmek saçma sapan işlere sebep olabilir. Orta vadede çok iyi yatırımlar ancak kısa vadede dikkatli olmak lazım.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zakharyanin böbregi: Antalyadaki musluklardan ictigim su bana yaramıyor,moskovanin musluklari daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt