Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.596
- 7.158
- 853
gelmezsen gelme rus ayisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musp ciddi ciddi makina gibi işleyen ve şampiyonluğa giden takımda ahengi bozma riskini alıp, kendisinin bile umursamadığı adamı mı deneyelim? Ciddi ciddi önerin bu mu?Roma bosuna bunun ön hakkini da istemedi bu durumda bile.
Adami kupada bile 90dk oynatmadik. Ki Üzerine düsülmesi gerek, yunusta da yapildi. Dene iste
Bence kendisi bir numaralı suclu.Neden Yusufu kenara attilar inan bilmiyorum. Üzerine düsülmesi gerek. Yabanci kurali cevap degildir, zakharyan da ysbanci
dillemeyin okudumDillendirmeyin dillendirmeyin Via : @Kolpa Kemal Kürek
Okuma yazmanın birşeye faydası yok kusura bakma. Gayet iyi kazaniyorum
o herifte engelli bendeburhanın söylediği rus transfer piyasasının en bilgili muhabiri dinemoya ana avrat sövüyor.Zakharyan bizim olacak diyor adeta ( emir islam)
o zaman @Feramuz Kayalar kardeşimle bana 200 avro ateşle de 2 bira içelim.Okuma yazmanın birşeye faydası yok kusura bakma. Gayet iyi kazaniyorum
palmeriasın 16 lık wonderkidini 60 milyona real alıyor bizde mecburen böyle fırsatları kovalıyoruzBu Zakharyan neden bu kadar abartildi, gelmek istemiyorsa bosuna ugrasmasinlar
Sanki Flamengo veya Palmeiras’dan wonderkid ile ilgileniyoruz
Kapatin konuyu
o adam kötü birşey demiyor yabancı basının uydurduğu haberlere inanmayın diyor.Zaten ortada mevcut bir ilgi olmasa o dinemo neden paso zac paylaşımı yapsıno herifte engelli bende
Feramuz benden zengindir. Muz cumhuriyeti kralı diyorlar onun icino zaman @Feramuz Kayalar kardeşimle bana 200 avro ateşle de 2 bira içelim.
Yok 15 mio o na verecegime, bu sezon bu kadro ile tamamlayip o parayi icardiye veririm. Yeni sezona da yusufu daha da takima baglarim.Musp ciddi ciddi makina gibi işleyen ve şampiyonluğa giden takımda ahengi bozma riskini alıp, kendisinin bile umursamadığı adamı mı deneyelim? Ciddi ciddi önerin bu mu?