Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giannis Konstantelias gibi bir starı bize bırakmazlar, bu çocuk için saat kurup Paok U-19'un bütün maçlarını izledim böyle bir yetenek. Bu adam Zakharyan'a sadaka verir.

Zakharyan fırsat transferi idi. Gelirse iyi olur tarzında bir transfer lakin kesin ihtiyacımız olan gelirse 11'de yeri hazır olan bir oyuncu değil. Yusuf'u biraz kendine getirsek bizim için daha hayırlı olabilir. Ben genç, uygun maliyetli, gelecek vadeden bir santrafor alınması taraftarıyım. Zakharyan bölgesinde zaten yatırım yaptığımız ve alt yapıdan gelen potansiyelli oyuncularımız var ama santrafor bölgesinde böyle bir oyuncumuz yok

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandaya benziyor bilemedim
Evet benziyor 2 oyuncu da 8 numaraya bakıldığında iyi oyuncular.Belhanda bize gelmeden önce Montpellier'de şampiyonluk yaşamış 1 isim Giroud ile beraber.Nice takımında da işleyen 1 yapıda iyi işlere imzalar attı.Burda 10 numara verilince kendisine beklenti büyüktü ama 8 numarada güzel işler yaptı bana göre burda da.Ben Real Madrid maçına kadar seviyodum..

Zakharyan'ın en cazip yanı Antalya'dan direkt bizim kampa geçmesiydi. Ülkesine döndükten sonra istemiyorum.

Konstanteliasi arastirdim Arsenal ve RB Salzburg istiyormus. Pozisyon olarak Zakaryanin hemen hemen aynisi. En son Atina macinda da asist yapmis. Sofascore de oyununun cok ilginc istatistikleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt