Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik dogulu ahlaki dogrultusunda boyle sacma sapan seylerle ugrasiyoruz.

Bundan sonra haberi Nevzat'tan alacagiz beklemekten baska yapacak bir sey yok.

Rus tarafinda guvenilir kaynak olmadigi asikar varsa da onlar henuz konusmadilar.
nevzatda zakaryan için 8+4 teklif edildi demiş.rusya basınında hepsi ipe sapa gelmez şeyler uyduruyor.bizim muhabirlerin ısrarından ötürü beklememiz gerektiğini ve bir taktik savas verdiğimizi düşünüyorum,daha az bonservisle almak için.

Son düzenleme:
Daniel Guiza: "Ne futbolda ne de hayatta hiçbir pişmanlığım yok."

Aziz'i ne söğüşledim ama diyor. Yaptıkları için pişman da değilmiş reisimiz :cigara:

Bu yunan cocuk gecen hafta sözlesmesini uzatmis. Seni Leipzig ve Arsenal izlerken, niye makul bir serbest kalma maddesi koydurmadin? Biz cocugu begendiysek araya girip alirdik

nevzatda zakaryan için 8+4 teklif edildi demiş.rusya basınında hepsi ipe sapa gelmez şeyler uyduruyor.bizim muhabirlerin ısrarından ötürü beklememiz gerektiğini ve bir taktik savas verdiğimizi düşünüyorum,daha az bomservisle almak için.
Evet haberim var BaroNevzat topa girdiyse artik sureci oradan izleyecegiz. 8+4+pay gayet iyi teklif fazlasini vermeye gerek gormuyorum. Bence de bu transfer biter cocugu magdur etmemek adina. Bitmezse de daha iyisini aliriz

Evet maalesef ama sampiyonlarin on elemesi kolay oluyor buyuk liglerden takim gelmiyor

Tamam o eski olay zaten bu kiralama limitleri yeni geldi bir iki sene once.
Orada en fazla 6 oyuncudan bahsediliyor, max 1 senelik kira maddesini bulamadim.

Orada en fazla 6 oyuncudan bahsediliyor, max 1 senelik kira maddesini bulamadim.
Asagi dogru okumaya devam et. En az iki transfer donemi arasi en fazla da bir yil limiti diyor.

"The length of loan deals has also been looked at by FIFA. The minimum loan deal will be between two transfer windows while the maximum loan will be one year."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt