Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.474
- 34.425
- 2.478
DakZakTek bir transfer hakkınız olsa daka mı zakharyan mı isterdiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DakZakTek bir transfer hakkınız olsa daka mı zakharyan mı isterdiniz
Bir gelişme yok renktaş.slm aleykim dostlar bugün iş yoğundu hiç bakamadım son 10 saatte 1 şey oldu mu ermeni topçu yahut başka bir sporcu hakkında
Ermeniyi aldık yunan da aldık sırada israilli ve kıbrıs rum kesimli topçu varslm aleykim dostlar bugün iş yoğundu hiç bakamadım son 10 saatte 1 şey oldu mu ermeni topçu yahut başka bir sporcu hakkında
Aleykum selam reis.Giannis Konstantelias'a transfer teklifi yapmışız.Paok fazla 1 bonservis istemiş.Arsen Zakharyanla da ilgili oyuncunun takımı bugün ülkesine uçacakmış.Onda da işler karışık 1 olumlu haber 1 olumsuz haber çıktı.Fabrizio Romano ise tam olarak net 1 cevap vermemiş bu soruya..slm aleykim dostlar bugün iş yoğundu hiç bakamadım son 10 saatte 1 şey oldu mu ermeni topçu yahut başka bir sporcu hakkında
Adekugbe abim korkmuştur travma geçiriyordur haklı olarak
Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile 3+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya 2023-2024 sezonundan net 3.500.000 Euro sezonluk ücret ile 1.500.000 Euro net imza ücreti ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ekli dosyayı görüntüle 193118
yunan oğlanın videosunu izledim zakharyandan daha çok beğendim açıkçasıAleykum selam reis.Giannis Konstantelias'a transfer teklifi yapmışız.Paok fazla 1 bonservis istemiş.Arsen Zakharyanla da ilgili oyuncunun takımı bugün ülkesine uçacakmış.Onda da işler karışık 1 olumlu haber 1 olumsuz haber çıktı.Fabrizio Romano ise tam olarak net 1 cevap vermemiş bu soruya..
Bence çok taraftarca bir yorum olmuş Arda Güler yetenek seti olarak mükemmel bir oyuncuArda Guler bizde PAF takiminda anca oynar, Yusuf bile daha ileride ondan.
Tamamen objektif, Jesus'a bu konuda hak veriyorum.Bence çok taraftarca bir yorum olmuş Arda Güler yetenek seti olarak mükemmel bir oyuncu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
RaporladımProfesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile 3+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya 2023-2024 sezonundan net 3.500.000 Euro sezonluk ücret ile 1.500.000 Euro net imza ücreti ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ekli dosyayı görüntüle 193118
Fizik olarak yetersiz olduğu için oynamıyor bence o fiziği geliştirmediği sürece o yeteneklerinin karşılığını vermesi zor.Bence çok taraftarca bir yorum olmuş Arda Güler yetenek seti olarak mükemmel bir oyuncu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi