Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.225
- 47.690
- 2.968
Neill o sezon gelmemiştiLucas Neilli tutturmuş hayret
EDİT: oha sabah 4:30a kadar ikna etmeye çalışmış, bütün madridi uyutmamış şimdi gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neill o sezon gelmemiştiLucas Neilli tutturmuş hayret
EDİT: oha sabah 4:30a kadar ikna etmeye çalışmış, bütün madridi uyutmamış şimdi gördüm
ewt keser ve sap dönüyor feramuz kaç lan buradan
konusmuyoruz işte
Bu mesajın üstünde bozulmuşa benziyor.
Hayır karı kızınla geliyorsan edebinle dur işte. Millete caka atmanın tip tip bakman neyi değiştiriyor. Ha ben buna baktım benden korktumu diyecek. Bişey demesini bekledim de demedi. Yoksa kafasını o kuma sokardım.Batum’da denk geldim bi Türk restaurantında
Telefonla konuşuyor davar çık dışarıdan dinle o kadar yüksek sesle konuşuyor. kolu atmış sandalyenin diğerine, çalışanlara nerde çay benim hala gelmedi diye sesleniyor telefon görüşmesini kesip sonra devam ediyor
Konuşmada geçen diyalog ‘napayim abi çocukları, hanımı aldım geldim Batum’a para ezelim biraz gehehe minvalinde’ o ara tekrar bağırarak bir şey daha istedi. Bi yandan da oğlan çocuğuna ye aslanım ye koçum diyor yanında bir kız çocuğu daha var
Koduğumun görgüsüzü suç olmasa gözünün yaşına bakmam gırtlağına çökerim o kadar tahammülsüzlüğüm bu konuda. gram vicdan yaparsamda adam değilim.
Bu hıyar oturunca hızlıca yedik yemeğimizi çıktık restauranttan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat bu yazıyı kim okuyacakBatum’da denk geldim bi Türk restaurantında
Telefonla konuşuyor davar çık dışarıdan dinle o kadar yüksek sesle konuşuyor. kolu atmış sandalyenin diğerine, çalışanlara nerde çay benim hala gelmedi diye sesleniyor telefon görüşmesini kesip sonra devam ediyor
Konuşmada geçen diyalog ‘napayim abi çocukları, hanımı aldım geldim Batum’a para ezelim biraz gehehe minvalinde’ o ara tekrar bağırarak bir şey daha istedi. Bi yandan da oğlan çocuğuna ye aslanım ye koçum diyor yanında bir kız çocuğu daha var
Koduğumun görgüsüzü suç olmasa gözünün yaşına bakmam gırtlağına çökerim o kadar tahammülsüzlüğüm bu konuda. gram vicdan yaparsamda adam değilim.
Bu hıyar oturunca hızlıca yedik yemeğimizi çıktık restauranttan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen bot musun gercek misinUlan sen nebicim Galatasaraylisin abv
İnsana evrildiği tartışma konusuSen bot musun gercek misin