Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu herifte profesyonel yalancı vibe'ı var. Söyledikleri bilgi değil varsayım. Mantık çerçevesinde olta atıyor sadece. Yurt dışında güvenilir biri haber yaparsa kendi haberi gibi twit atmaya başlıyor.

Yakup Çınar Boey sezon sonu yüksek ihtimal Almanya'ya transfer olacak diyor. Boey'i anneannesi Belçika pasportu varmış. Boey'in Belçika forması giyebilirmis

Y.a.t adamın kanalı bile yatmayla alakalı mesaj içeriyor

konusmuyoruz işte
Bu mesajın üstünde bozulmuşa benziyor.
kanye-west-fake-laugh.gif

Tahir kumla ahmet ercanlarla bülent usluyla program yapan adamdan çok şey beklememek lazım. Atı atı yanına bağlamışlar

"Rogon sürekli Almanya'dan Türkiye'ye futbolcu getiriyor" mantığından yola çıkarak Boey'i Alman kulüpleri istiyor demek şark kurnazlığıdır. "Bu mantıkla ilerlersek Almanya'ya transfer yapabilir" dese daha dürüst bir yaklaşım olur.

Batum’da denk geldim bi Türk restaurantında
Telefonla konuşuyor davar çık dışarıdan dinle o kadar yüksek sesle konuşuyor. kolu atmış sandalyenin diğerine, çalışanlara nerde çay benim hala gelmedi diye sesleniyor telefon görüşmesini kesip sonra devam ediyor

Konuşmada geçen diyalog ‘napayim abi çocukları, hanımı aldım geldim Batum’a para ezelim biraz gehehe minvalinde’ o ara tekrar bağırarak bir şey daha istedi. Bi yandan da oğlan çocuğuna ye aslanım ye koçum diyor yanında bir kız çocuğu daha var

Koduğumun görgüsüzü suç olmasa gözünün yaşına bakmam gırtlağına çökerim o kadar tahammülsüzlüğüm bu konuda. gram vicdan yaparsamda adam değilim.

Bu hıyar oturunca hızlıca yedik yemeğimizi çıktık restauranttan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır karı kızınla geliyorsan edebinle dur işte. Millete caka atmanın tip tip bakman neyi değiştiriyor. Ha ben buna baktım benden korktumu diyecek. Bişey demesini bekledim de demedi. Yoksa kafasını o kuma sokardım.

Batum’da denk geldim bi Türk restaurantında
Telefonla konuşuyor davar çık dışarıdan dinle o kadar yüksek sesle konuşuyor. kolu atmış sandalyenin diğerine, çalışanlara nerde çay benim hala gelmedi diye sesleniyor telefon görüşmesini kesip sonra devam ediyor

Konuşmada geçen diyalog ‘napayim abi çocukları, hanımı aldım geldim Batum’a para ezelim biraz gehehe minvalinde’ o ara tekrar bağırarak bir şey daha istedi. Bi yandan da oğlan çocuğuna ye aslanım ye koçum diyor yanında bir kız çocuğu daha var

Koduğumun görgüsüzü suç olmasa gözünün yaşına bakmam gırtlağına çökerim o kadar tahammülsüzlüğüm bu konuda. gram vicdan yaparsamda adam değilim.

Bu hıyar oturunca hızlıca yedik yemeğimizi çıktık restauranttan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat bu yazıyı kim okuyacak

Ulan boey yakında birleşmiş milletler pasaportu alıp hayatına devam edecek.
Her ay bir ülkeden bağı çıkıyor gelecek ay alman sonraki ay hintli çıkar bu.

Boey Bayern isi pek gerçekci degil Cancelo Aldi herifler ve opsiyonlari var.

Leipzig de sag bek için Klostermann be henrichs opsiyonlari var bunlar kalirsa Boey yi almazlar

Alirsa Dortmund alir.

Mehmet Özcan ve Levent ümit Erol gibi azılı fenerlilerin haberleri paylasilmasin artık hatta yasaklansın bu fenerliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt