Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.655
- 66.448
- 4.933
Twasf kardeşim gereken cevabı vermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kupa ertelendi büyük ihtimalKupa maçından hala ses yok değil mi? Başakşehir'in takvimd 3 Mart'a maç koymuşlar![]()
Rus köylüsüne bak hele. Zır cahil bir millet
Hiçbir şeyi doğru düzgün halledemiyor federasyonkupa ertelendi büyük ihtimal
Yanlış takımDinamo kiev’in admini kreşten sanırım
gereken cevabı verdik
Kupa maçları ertelenmemiştir ertelense oynatabileceği bir tarih yok.kupa ertelendi büyük ihtimal
küme düşmüşler 2016'daBunlar bu kadar küçükmüymüş yaw.![]()
Herkes ilk maç kasımpaşa diyor enyeresan bir şekilde. Hiç bi halt anlamadımKupa maçları ertelenmemiştir ertelense oynatabileceği bir tarih yok.
Kupa maçlarıyla ilgili açıklama bu hafta gelebilir sonrasında Avrupa maçları var oynatabilecekleri bir dönem yok.Herkes ilk maç kasımpaşa diyor enyeresan bir şekilde. Hiç bi halt anlamadım
Ulan bu güzel ülkede bir tek ermeni sen mi olacaksın çakal. Yüzbinlercesi gül gibi yaşayıp gidiyor işte. Derdin ne deyyus.
Bu D. Moskova'nın geçmiş paylaşımlarına baktım, altına Fenerbahçe taraftarı küfür falan edip durmuş. Kiev ile bunları karıştırmışlar, birisi de arkadaşlar burası Moskova, logo benzerliği var, yanlış yerdesiniz diye uyarmış dayanamayıp.
Bu arada bu bahsi geçen hesabın resmi hesapları olduğundan emin miyiz? Chelsea haberli için yaz sonunda da şöyle bir şey paylaşmışlar
"Arsen Zakharyan Dinamo'da kalıyor
25 Ağustos tarihinde Dinamo Chelsea'den bir transfer teklifi aldı. Ancak, elimizde olmayan bir takım teknik nedenlerden dolayı oyuncunun transferi bu dönem mümkün olmayacaktır.
Arsen'in Dinamo için oynamaya devam etmesine karar verildi."
Kupa maçları ertelenmemiştir ertelense oynatabileceği bir tarih yok.
Herkes ilk maç kasımpaşa diyor enyeresan bir şekilde. Hiç bi halt anlamadım