Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet alalım ne olur ne olmaz Icardi giderse boşa düşmeyelim

Zakarya'nıın Babaannesine küfür ettiğimizi falan okuyorum inşallah doğru değildir. Gerçekten neden hiç orta noktada değiliz anlamıyorum hep uç noktalarda yaşıyoruz. Gelmiyorsa gelmiyordur onun bir tane kariyeri var bizim milyon tane alabileceğimiz topçu var. Kadromuz zaten kaliteli üzerine çok iyi trasfer yaptık boş verin hazırlık maçlarına odaklanalım.

yeni yönetimin gelmesiyle şu ana kadar bir tane ne transfer tutturan var nede sağlıklı bir bilgi veren , klavyesi olan bombalıyor,
alma durumu varsa alır bizimkiler, yoksa başkası alınır, yok ermeniymiş istemeden vermeliymiş , ırkçı kürkçü geçelim

Milliyetçi olsalar niye rusyayı seçti orasını anlamadım, demekki kendini daha çok rus hissediyor. Dedikleri gibi gelmek istemiyorlarsa da muhtemelen ırkçı oldukları için değil kendi ülkeleri ve bizim ülkeden ırkçı tepkilere maruz kalmaktan falan çekiniyorlardır
Aga mantık arama. Güya Mesut da Türk ama çıkarı için Almanyayı seçti , ki doğma büyüme Almanyalı iken, Almancası o kadar berbattı ki alman futbol federasyonu ona ekstra hoca tutmuştu. Sonradan birden para Türkiye den gelmeye başlar iken, birden Türk olduğuna karar verdi.
Para nerdeyse, oradalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt