Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.718
- 15.394
- 2.323
bende forumu ilk takip etmeye başladığımda 24'tümsen o kadar büyük müsün? ben 24 yasındayım.ugur iz de benden büyükmüş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende forumu ilk takip etmeye başladığımda 24'tümsen o kadar büyük müsün? ben 24 yasındayım.ugur iz de benden büyükmüş
heyrana wan çave temeKediyi veterinerden alacağım![]()
Chivas yolla
Yanlış beyanda bulunmayalım.transferi kapatmışız
Olamazsın ETT yasası çıkmadı daha ,Emeklilikte Transfere TakılanlarGençlik rüzgarı esiyor forumda
Emekliye ayrılma vaktidir
benim üyeliğimin ilk zamanları kuzenimle,abim yazıyodu hesabımdan bazen.çünkü abuk subuk şeyler yazdıgım için uyarı almıstım,o zamanki bi adminden.küçük oldugum anlasılmasın diye abimde kullandı hesabı bazı vakitler.ama abim çok fanatik değil eskisi gibi.kuzenimde evlendi şimdibende forumu ilk takip etmeye başladığımda 24'tüm
ermeni mantısıErmenistan'ın hangi yemeği meşhur?
insanlarda tat bırakmadılarki , bezmiştir Ali Cengiz oyunlarından, sürekli fbjk başakşehiri ittirmelerindenbenim üyeliğimin ilk zamanları kuzenimle,abim yazıyodu hesabımdan bazen.çünkü abuk subuk şeyler yazdıgım için uyarı almıstım,o zamanki bi adminden.küçük oldugum anlasılmasın diye abimde kullandı hesabı bazı vakitler.ama abim çok fanatik değil eskisi gibi.kuzenimde evlendi şimdi
yer misin?ermeni mantısı
Ermenistan'ın hangi yemeği meşhur?
yer misin?
Ocak ayında transfer yasakları kalkınca 10'un üstünde oyuncu aldılar.çogu yeni gelmiş.şubattan sonra da gelenler var
Topik diye yemekleri varmış ahberdLahmacun
Aklıma bu geldi.
TopikErmenistan'ın hangi yemeği meşhur?
Lahmajun amerika da Ermeni yemeği diye insanları kazıklıyorlarErmenistan'ın hangi yemeği meşhur?