Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hop ağır ol burda adamı itin götüne sokan falan yok. Ziyech in ağzından mutluyum huzurluyum lafını duymadım ben. Okan hoca elbette öyle diyecek, politik olacak. Neyse zaten yakında görürüz sıkıntı yok. Kimsenin Ziyech ile derdi yok

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her 3 mesajdan 2 si yollayın şu adamı kakalayın araplara. Benim kızdığım saçma sapan mamalanmış muhabirlerin haberlerine itibar etmeyin gaza gelmeyin, bunların alayı paralı köpek, Ziyechi gödertmek için baskı yaptırmak istiyorlar, çünkü it gibi korkuyorlar, hemde öyle böyle değil.

İki gündür forumdaki mesajlara hayret etmekten bitap düştüm. Takımın eksik bölgelerine takviye yapacağız derken mevkisindeki en iyi adamı kaybettik, ahali hala Ziyech, Tete, Zaha satılsın yazıyor.

Arkadaşlar sezon sonuna geldikte benim mi haberim yok. Boey gitmiş mevkisi eksildi bir de devre arasında Zaha, Ziyech'i de satıp 5 günde yerlerine kimleri alacağız? Şampiyonluk yarışında değil miyiz?

Tüm forumu aklıselime davet ediyorum. Biraz derin nefes alıp düşünelim sonra yazalım.

Zaten böyle yaptığımız için oyun istikrarı olmuyor. Kemik bir kadro koruyup hem oyun hem kadro istikrarını sağlamamız Lazım. Böyle fm oynar gibi sil baştan kadro yapmamalıyız her sene. He Boey gibi süper teklifler gelirse sat yerine al yenisini tabi.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boey haric kemik kadrodan giden yok

Söylenenler angelino,ziyech ve tete

Zaten kısıtlı zaman vardı maalesef.
Şimdi de para+limit var ve zaman yok!İş planlamaya geliyor, yine plan yoksa yapılacak transfer şansa kalıyor Ndonbele gibi. Sanchez gibi çıksın istyorsak 3 -4 oyuncu için 30'u harcamaları gerekecek. Okan Hoca bir şekilde yürütüyor ama bu haliyle Avrupa felan hayal artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt