Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.779
- 22.617
- 2.933
Coman bastonla çıkmış maçtan. Tete artı ziyec verelim 20+10 beleş sayılır hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio da gitsin artık. Nelsonu satarız zaten büyük ihtimalSezon sonu Mertens, Ndombele gidiyor, Muslera şüpheli, Boey gitti, Angelinho gitti, tete de eli kulağında galiba. Kontenjan konusunda sıkıntı yaşamicaz gibi. Bikaç tane ardarda açıklanır gibi geliyor bana, Erden Timura güveniyorum, 1 günde 4 tane mi açıklanmıştı geçen sene![]()
Son gun 5-6 topcu aldigimiz da var. Raat ol3 ayda 2 orta saha alamadık arkadaşlar fazla cesaretli olmayın.
Yok sana demedim genel olarak yazdım, her 3 mesajdan 2 si öyle atılıyor dedim, şahsi algılama rengim. Senin mesaja denk gelip alıntılamış olabilirim, eğer kırdı isem özür de dilerim.Benim "yollayın şu adamı kakalayın araplara" şeklinde iki tane mesajımı bul özür dileyeceğim. Aksi takdirde yalancı ve iftiracısın
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27 garanti +2 hazırlık maçı ile 30 milyon oluyor. 5 milyon da kolay bonus dedi27 m euro
Kadir cetincali
Baya bi sürkilasyon olacak galiba. Sergionun son senesi kalıyor galiba, 3+1 di herhalde.Sergio da gitsin artık. Nelsonu satarız zaten büyük ihtimal
Son gun 5-6 topcu aldigimiz da var. Raat ol
Kendi sportif direktörleri mi neydi, açıklama yaptı ya, çılgınlık yapıyoruz ama değer diye.Boey kap geldiğinde biraz hayal kırıklığı yaşanacak gibi hissediyorum.
Bir şekilde yollasınlar. Zaten bence sakatlanmasa bu devre arası gönderirlerdiBaya bi sürkilasyon olacak galiba. Sergionun son senesi kalıyor galiba, 3+1 di herhalde.
2023 yazından bahsediyorum planlama açısındanYaza yaşayacagimiz bellimi sen nerelere gittin. Kişa gel