Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coman bastonla çıkmış maçtan. Tete artı ziyec verelim 20+10 beleş sayılır hayırlı olsun.

Sezon sonu Mertens, Ndombele gidiyor, Muslera şüpheli, Boey gitti, Angelinho gitti, tete de eli kulağında galiba. Kontenjan konusunda sıkıntı yaşamicaz gibi. Bikaç tane ardarda açıklanır gibi geliyor bana, Erden Timura güveniyorum, 1 günde 4 tane mi açıklanmıştı geçen sene 🤔
Sergio da gitsin artık. Nelsonu satarız zaten büyük ihtimal

Boey kap geldiğinde biraz hayal kırıklığı yaşanacak gibi hissediyorum.

Avrupa ligine güncel 3 isim yazılıyor galiba
Transferde ona göre şekil alır
Sağ ve sol bek yok
10 numara alınabilir
Tete alınırsa sağda eksiliriz
Ziyech de kadro istikrari yok
Oliviera zaten sakat
Ndombele zaten yok
Biraz can sıkıcı durum

Benim "yollayın şu adamı kakalayın araplara" şeklinde iki tane mesajımı bul özür dileyeceğim. Aksi takdirde yalancı ve iftiracısın

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok sana demedim genel olarak yazdım, her 3 mesajdan 2 si öyle atılıyor dedim, şahsi algılama rengim. Senin mesaja denk gelip alıntılamış olabilirim, eğer kırdı isem özür de dilerim.

Bu çocuk duyumcu falan değil öyle bir iddası da yok duyumcu değilim diyor da içerde tanıdıkları var sanırım.

Geçen sene Gökdeniz ve Eyüp Aydın haberlerini ilk bundan duydum ismini bilmiyorum almanyadan gurbetçi çözmüşüz falan diyordu.

boey saglik kontrolünden cikamazsa, transfer iptal olursa!

sevinirmisiniz?
üzülürmüsünüz?

Tete de Ziyech de gidiyosa yavaştan sağ kanat bakmak lazım piyasadan. Yok mu sezon sonu sözleşmesi bitecek ucuza kapatabileceğimiz bi adam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt