Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran görüntüsü 2024-01-27 204518.png

Teknik,mental çok iyi de fiziksel berbat adamın daha atletik adam almak lazım sağ tarafa

Ziyech takımı sahiplenmesi,adamın vücut dili bile itici.hemen yollar yerine aslan gibi zaniolayi geri almaya çalışırdım.ayagim ağrıyor falan diye nasıl maça çıkmadığını hatırla ziyechin.
Onun yapısı böyle, Chelse de bile artığı gole sevinmiyordu, son süper kupa maçını diyorsan milli takım işe alakalıymış, Okan hoca Erden başkan falan hepsinin ortak kakarı böyle olmuş. Eğerki o maça çıkacak olursa milli takıma gidememe durumu varmış, hatta gittikten sonra takımdan ayrı çalıştı sakattı zaten.

Değil , Başar Önal

Ekli dosyayı görüntüle 232164
Ekli dosyayı görüntüle 232165
Galatasaray Başar Önal'a olan ilgisini menejerine iletti

Başar Önal, Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin ilgisine ilişkin: 'Bazen önüne hayır diyemeyeceğiniz teklifler gelir.

Önal, kariyerine anne ve babasının doğduğu ülkenin en iyi kulüplerinden birinde devam edebilir. Süper Lig'de oynamak onun hayallerinden biri. Kanat oyuncusu daha önce Voetbalzone'a çocukluğunda F.Bahçe taraftarı olduğunu açıklamıştı.

Bunun temel nedeni, 2004 ile 2012 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex de Souza'ya olan hayranlığıydı. Önal, "Küçükken benim mutlak idolümdü. Harika bir takımda gerçekten altın bir oyuncu, vay be!" diyor.
Başar diye futbolcu ismi olmaz, almayalım. Deniz Türüç işimizi görürdü ama şut atabilen kanat+10 numara ve yerli.

bu ne lan phuahua hua

maç niye sadece 5 dk uzadı diyolar ulan herifler 10 kişiydi 10 dk uzasa averajı daha da kapatabilirdik mal ifbli itoğlu itler.

Hee tamam. Gene fazla bozmadik kadroyu. Rasica gitti bir tek, fazla gereksiz topcu aldik dersen katilirim. Ama öyle kemik kadro bozulmadi yani
Evet maalesef. Alınacak riskleri aldık ama bazı durumlardan dolayı ve biraz da plansızlıktan dolayı yeterince üstüne koyamadık. Zaten burda herkesin endişe ettiği konu üstüne koyamamak oldu

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer bayram ile transferi kapattığımız nöbeti kim açmıştı ?

bu ne lan phuahua hua

maç niye sadece 5 dk uzadı diyolar ulan herifler 10 kişiydi 10 dk uzasa averajı daha da kapatabilirdik mal ifbli itoğlu itler.

mal bunlar mal mal mal. Kendi maçlarını daha dikatli izlesin salaklar. Bizimle aynı tepkiyi gösteriyolar bide, bende kızmıştım 10 dakka falan uzamalıydı 4-5 olurdu mis gibi falan demiştim. Hakikaten mal bunlar.

Onun yapısı böyle, Chelse de bile artığı gole sevinmiyordu, son süper kupa maçını diyorsan milli takım işe alakalıymış, Okan hoca Erden başkan falan hepsinin ortak kakarı böyle olmuş. Eğerki o maça çıkacak olursa milli takıma gidememe durumu varmış, hatta gittikten sonra takımdan ayrı çalıştı sakattı zaten.
Adam gamsız sahada ki mucadelesini de hiç beğenmiyorum.milli takımda gayet seviniyor.kendini dünya futboluna kanıtlamaya çalışan bir zaniolayi yüz defa ziyeche tercih ederim.tipik Arap şımarıkligi var futbolu kafasında bitirmiş.

Adam gamsız sahada ki mucadelesini de hiç beğenmiyorum.milli takımda gayet seviniyor.kendini dünya futboluna kanıtlamaya çalışan bir zaniolayi yüz defa ziyeche tercih ederim.tipik Arap şımarıkligi var futbolu kafasında bitirmiş.
Zaniolo konusunda hemfikirim renkdaş. Keşke keşkee bugün geri gelse, ama şuan elimizde ziyech var 4-5 ay kullanabildiğimiz kadar kullanalım, muadilini bulmamız çok zor şu aşamada

mal bunlar mal mal mal. Kendi maçlarını daha dikatli izlesin salaklar. Bizimle aynı tepkiyi gösteriyolar bide, bende kızmıştım 10 dakka falan uzamalıydı 4-5 olurdu mis gibi falan demiştim. Hakikaten mal bunlar.
Şunları insan yerine koymayın. Şampiyonluk için yalan dolan ahlaksızlık ne var ne yok bilerek yapıyorlar. Fıtratları bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt