Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu doğru olabilir çünkü biz aslında bu arkadaşı alıyorduk geçen sene hatta bize gelmeden önce son maça çıkıp gelecekti göz kapağına darbe alıp sakatlanmıştı biz de Rashica'yı almıştık sanırım. Bize faydalı olur uzaktan şutları iyi diye biliyorum.

Adam gamsız sahada ki mucadelesini de hiç beğenmiyorum.milli takımda gayet seviniyor.kendini dünya futboluna kanıtlamaya çalışan bir zaniolayi yüz defa ziyeche tercih ederim.tipik Arap şımarıkligi var futbolu kafasında bitirmiş.
Gecen attigi golden sonra da pek sevinmedi

Evet selamlar beyler var mi gelisme gündüz disardaydim bakamadim

Rodop: ziyech ve menajeri milli takıma gitmeden önce arap takımlarına gideceğiz demiş milli takım kampında mutluyuz kalacağız demiş şimdi de biz anlaşmak üzereyiz gideceğiz diyormuş

Fenerin mektup filan amacı hakemlere baskıyı arttırmak ve istemediği hakemlerden kurtulmak acikcasi adamlar iyi yapıyor bu isi

Fenerin mektup filan amacı hakemlere baskıyı arttırmak ve istemediği hakemlerden kurtulmak acikcasi adamlar iyi yapıyor bu isi
Tüm sezon yapılan hakem skandallarını üzerimize yamamak için, bir maçta çok aleni bir hata yapacaklar lehimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt