- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Beşiktaş’la maçımız ne zaman yav? Bizden önce 10 maç yenilirler gelir bizden puan alırlar. Tiksiniyorum bu camiadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir şey olmaz mental olarak çökmüşler transferler bile toplayamaz o özgüven yerlere inmiş.Beşiktaş’la maçımız ne zaman yav? Bizden önce 10 maç yenilirler gelir bizden puan alırlar. Tiksiniyorum bu camiadan
Saçmalıyorsun. Bayern istemese Everton istese 15e mi verecektik mantığa göre? Forumda 1 tane olumlu yorum attığını hatirlamiyorum. Hep ortalikta bir fisfikleme operasyonu cekiyorsun. Bunun içinde hep en uygun zamanlari kolluyorsun. Genelde bunlar ya fb galibiyetleri sonrasi ya da Galatasaray maçı önceleri oluyor. Takip etmiyoruz sanmaolum sokakda bile parası olan adamın yürüyüşü farklılaşıyor, milletin yaklaşımı farklılaşıyor
şimdi 30 milyon alan takımla alamayan takımın pazarlığı bir olurmu
şimdi sen pazarlığa gitsen '' daha yeni 30 aldınızı'' bol bol duyar erden başkan
şuan nakit sıkıntımız var şu bonservisi 5 bölelim desek hasss çekerler bize
mesela boeyi bayern değilde gladbach istese 20 verse max 25 kadar pazarlık yapardık
bayernsin ulan sen ver 30 demişiz almışız
3luye gecmeliysek angelinoyu niye gönderdik?takımda orjinal mevki bek olan adam yok..transferde geç kaldık..elimizde 3 tane çok çok iyi stoper var kesinlikle 3 lü savunmaya geçmeliyiz...Sistem değişikliği şart..
Katilmadigim 1 yorumYarın yine dokuz doğuracağız maçı koparmak için
bay ve kaan ile oynanır...bek yok takımda ,en güçlü mevki stoper kimi kessen yazık olur..2 tane dünyaca ünlü bek aldılar da ben mi 3 lü defansa geçelim dedim.kazımın bile orjnal mevki bek değil..3luye gecmeliysek angelinoyu niye gönderdik?
Angelino ve boey varken 3luye gecmeyen simdi mi 3lu oynatacak?
Sendeyiz reyizYaz dönemine mavi tik alıp duyumculuk yapacağım
Saçmalıyorsun. Bayern istemese Everton istese 15e mi verecektik mantığa göre? Forumda 1 tane olumlu yorum attığını hatirlamiyorum. Hep ortalikta bir fisfikleme operasyonu cekiyorsun. Bunun içinde hep en uygun zamanlari kolluyorsun. Genelde bunlar ya fb galibiyetleri sonrasi ya da Galatasaray maçı önceleri oluyor. Takip etmiyoruz sanma![]()
Kaan ile oynayamazsin. 3lu icin kanatlarin git gel yapmali. Hadi bay ok ama kaan ile yapamazsinbay ve kaan ile oynanır...bek yok takımda ,en güçlü mevki stoper kimi kessen yazık olur..2 tane dünyaca ünlü bek aldılar da ben mi 3 lü defansa geçelim dedim.kazımın bile orjnal mevki bek değil..
Bak bunu doğru dedinDiğer takımların ne yaptığı önemli değil önümüzdeki 15 maçı kazanırsak 37. hafta şampiyonluğu ilan etmek bizim elimizde