Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş’la maçımız ne zaman yav? Bizden önce 10 maç yenilirler gelir bizden puan alırlar. Tiksiniyorum bu camiadan

olum sokakda bile parası olan adamın yürüyüşü farklılaşıyor, milletin yaklaşımı farklılaşıyor
şimdi 30 milyon alan takımla alamayan takımın pazarlığı bir olurmu

şimdi sen pazarlığa gitsen '' daha yeni 30 aldınızı'' bol bol duyar erden başkan

şuan nakit sıkıntımız var şu bonservisi 5 bölelim desek hasss çekerler bize

mesela boeyi bayern değilde gladbach istese 20 verse max 25 kadar pazarlık yapardık

bayernsin ulan sen ver 30 demişiz almışız
Saçmalıyorsun. Bayern istemese Everton istese 15e mi verecektik mantığa göre? Forumda 1 tane olumlu yorum attığını hatirlamiyorum. Hep ortalikta bir fisfikleme operasyonu cekiyorsun. Bunun içinde hep en uygun zamanlari kolluyorsun. Genelde bunlar ya fb galibiyetleri sonrasi ya da Galatasaray maçı önceleri oluyor. Takip etmiyoruz sanma :)

takımda orjinal mevki bek olan adam yok..transferde geç kaldık..elimizde 3 tane çok çok iyi stoper var kesinlikle 3 lü savunmaya geçmeliyiz...Sistem değişikliği şart..
3luye gecmeliysek angelinoyu niye gönderdik?

Angelino ve boey varken 3luye gecmeyen simdi mi 3lu oynatacak?

3 lü savunma, kaliteli 10 numara ve kaliteli sağ ön ile bu takım rahat sampiyon olur..2 nokta kalitesi tartışılmaz adam almalıyız..bekler için ne para yeter ne de zaman.rıdvan glaskow da ne yapmış kı burada ne yapacak.o fizikle bize ne verebilir ,şampiyonlar ligine rıdvanla çıkabilirmisin?çok çok yanlış transfer.

3luye gecmeliysek angelinoyu niye gönderdik?

Angelino ve boey varken 3luye gecmeyen simdi mi 3lu oynatacak?
bay ve kaan ile oynanır...bek yok takımda ,en güçlü mevki stoper kimi kessen yazık olur..2 tane dünyaca ünlü bek aldılar da ben mi 3 lü defansa geçelim dedim.kazımın bile orjnal mevki bek değil..

Saçmalıyorsun. Bayern istemese Everton istese 15e mi verecektik mantığa göre? Forumda 1 tane olumlu yorum attığını hatirlamiyorum. Hep ortalikta bir fisfikleme operasyonu cekiyorsun. Bunun içinde hep en uygun zamanlari kolluyorsun. Genelde bunlar ya fb galibiyetleri sonrasi ya da Galatasaray maçı önceleri oluyor. Takip etmiyoruz sanma :)

tövbe yarrabi 😂

olum çok iftiraya maruz kalıyorumda bu baya bi komik oldu

benim tek olumsuzluğum okan hocaya

futbolculara yönetime normalde hep destek veririm :)

ama hiç transfer yapılmaması eleştirilecek birşey şimdiye en azında bi dolbek be ortasahayı halletmeleri lazımdı

para geldi diye daha rahat transfer yapacağımızı sanmanız gerçeklikden uzak

para varsa akbabasıda vardır

bay ve kaan ile oynanır...bek yok takımda ,en güçlü mevki stoper kimi kessen yazık olur..2 tane dünyaca ünlü bek aldılar da ben mi 3 lü defansa geçelim dedim.kazımın bile orjnal mevki bek değil..
Kaan ile oynayamazsin. 3lu icin kanatlarin git gel yapmali. Hadi bay ok ama kaan ile yapamazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt