Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şubat ayı geliyor, iki puan kaybına havlu sallarlar yine. Bu ara oyuncuları abartma havasındalar. Mayıs’ta şampiyonluk gidince de bu kadroyla nasıl şampiyon olalım ayağı çekerler, her seneki hikaye. Arsenal tanımıyordur bile Szymanski’yi.
Aynen öyle. İlla bir Polonyalı alacaksa gider Zielinski'yi alır.

Haluk Yürekli: "Ben tepki gösterilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum henüz vakit geçmiş değil."

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın UEFA listesinde Angelino, Boey diğer 3'ncü isim kim olacak birazdan bildiklerimi sizinle paylaşacağım. Bu iki oyuncu yerine transfer edilecek 2 isim UEFA listesine yazılacak."

Sağ bek konusunda bişi denmez de sol bek işi aylar öncesinden belliydi ve bu işin transfer sezonu açıldığı hafta bitmesi gerekiyordu

Haluk Yürekli: "Rangers'ın talepleri devam ederse orada yabancıya yönelim olabilir."

Haluk Yürekli: "Galatasaray Assignon'u Rennes'den kiralamak istiyor. Ocak ayında listeler geniş olmuyor o yüzden sağ beki kiralık bir formülle çözmek isteniyor."

szymanski’nin ederi max 7m.

Oynayabileceği liglerde hollanda, bizim lig, belcika fln

diğer liglerin leş takımlarında da rotasyon oyuncusu olabilir max

hiçbir ligde şike mike dönmediği sürece kimse öyle boş boş şutta attırtmaz, ayakta kalmasına da izin vermez bunun

Bize şut çekemeyen hıyarların topcuları, geçelimmm

bizde mertensi kesemeyebilirdi

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın sağ bek için toplam 3 alternatif var onlarla ilgili çalışmalar devam ediyor."

Haluk Yürekli: "Galatasaray Assignon'u Rennes'den kiralamak istiyor. Ocak ayında listeler geniş olmuyor o yüzden sağ beki kiralık bir formülle çözmek isteniyor."
Kiralık opsiyon mu? Bence direkt bonservis isteyeceklerdir. Süre az kaldığı için pazarlık şansımız fazla yok gibi...

Koçun telefon kayıtlarına bakılsın

Satılmayan F-32’ler ile Fenerbahçe şampiyonluğu arasındaki bağlantıyı konuşturmasınlar bana

1706475182961.webp

HY : "GS Yaz döneminde daha iyisini bulabilir miyiz ? modunda"

eyvah dediğim bir yorum.

alternatif var ya da yok ARADIĞIN PROFİLSE alternatifin fazla olsun olmasın almaya çalışırsın yazın adam alıp kampa yetiştirme telaşın olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt