Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yangın boşa asignonn işi çoktan bitti diye düşünüyorum üst üste kap şov yapıcak erden Timur

Dürüst olacaksak Rıdvan veya Zeki'den en az birinin gelmesine kesin gözüyle bakıyorum.

ersin düzen - takim dagildi moduna girdik
lan herkesi gönderiyoruz ama gelen yok
kiralik miralik oyuncularla her seyi cözemeyiz

yok yani konu idareiyeten kiralayalım gibi bakıyoruzu ima ettiler.

çok basit Bayern sağ bek lazımdı ÇAT saydı parayı masaya sayılı sağbeki aldı "Yazı beklesek mi " bıdı bıdı demedi di mi...

planlı takım böyle trasnfer yapar
Yani bir seçenek elbette bu formül ama bu şekilde bir kiralama işine yanaşacak isim sanırım pek içe sinen bir isim olmaz. Bakalım, düşünceyi bir kaç güne anlayacağız üstad

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın şöyle bir avantajı var 11 şubata kadar pazarda değerini bulamamış ya da kulüpleriyle sorun yaşayan oyuncularla ilgili aksiyonlarda yaşanabilir."

Bi bk bilmiyorlar hayla daha dinliyorsunuz, azıcık bişey bilselerdi direk bizim haberle başlarlardı programa,haber beklemez. Başkalarından önce vermek isterler.Teee öğleden sonra başlarlardı twet atmaya akşam açıklıyoruz hazır olun diye. Yalandan yere heyecan yaratıyorlar, canlı yayında telefon gelmiş istihbarat gelmiş zart zurt. Herzaman derim dış basını takip edelim. Haluk ile Gökhan şikecilerin pisliklerini ortaya çıkarsın başka bişi istemiyorum

bu arada bugün fb maçını izlerken

aramızda ki farkı iyice anladım

genel olarak bizim takım daha kaliteli

ama biz ilerde bunlardan çok daha fazla top kaybediyoruz

biz hep bi extra pas için uğraşıyoruz
fb daha garanti pas atmaya çalışıyor

biz çok fazla arapası yaparken futbolcularda arapas koşusu atarken onlar daha çok sağa sola boşa koşu atıyor

ofans stratejileride çizgiye inmek

bizim çizgiye inmek gibi bir derdimiz yok pek

onun için onlar setde daha derli toplu gözüküyor
Oyuncuları çok daha statik olmasına rağmen en azından paslaşabilecek kadar yerleştikleri ve mal mal top kayıpları yapmadıkları için küçük takımlara karşı oyunları bizden daha dinamik ve tehlike arz eden hüviyette

Bizim topçular ilk defa sahaya beraber çıkıyor görüntüde hep

Haluk Yürekli: "Transferin Avrupa'da bittikten sonra 11 gün daha açık olması önemli."

Dürüst olacaksak Rıdvan veya Zeki'den en az birinin gelmesine kesin gözüyle bakıyorum.
işte şimdi HY nin dediği formül iyi kötü bu tarzda profilleri 5 aylığına kirala - opsiyon kullanma - yazın bas parayı al.

bende inat ediyorum - sana uyan profilse verip alırsın. bak bayern aldı.

her transfer için 15 alternatif - ondan ona ondan ona fiyatı bekle olmamalı PLANLI İŞ , ÇALIŞILMIŞ LİSTE öyle olmamalı

Haluk Yürekli: "Tete, Ziyech ve Ndombele'ye teklifler var menajerleri görüşüyor. Tete ve Ziyech ayrılırsa sağ ön için bazı isimler var önce Ziyech ve Tete'nin durumu bekleniyor eğer onlar transferler olurlarsa listedeki isimler için görüşmeler başlayacak."
Bu satış işlerini birine bırakıp transfere yoğunlaş erden başkan. Zaman kalmadı

Şampiyonluğu sattığımız normallestirilmeye başlanmış.
ben buna benzer bir şeyi daha sabah yazmıştım. normalleştirme demeyelim de sonuçta diğer ihtimali yorumluyoruz.

bu seneki şampiyonluğun bizim açımızdan tek önemi fb ile it dalaşı yaw başka bir şey değil.

zaten paranın belini kırmışız, fb'den 4 şampiyonluk öndeyiz, cl eleme bileti her halukarda cepte.

lig şampiyonluğundan gelecek cücük kadar paradan oluruz max ve bir de dandikten 2 avrupa takımı ile ekstra ön eleme oynayacağız ikinci olursak.

biz olamazsak çok da sorun değil ama fb olamazsa psikolojik olarak büyük patlar yanlız. 24-19 olacak. ve muhtemelen bir sonraki sene bu kadar yaklaşamazlar bile şampiyonluğa.

bu arada fb şampiyon olsa bile seneye büyük sıkıntıda olacak muhtemelen, hele ki koç bırakırsa. 18 yabancıları var. dzeko gelecek 39 yaşına, tadic 35. göndersen kapı gibi sözleşmeleri var. daha kiradan dönecekler falan var. nasıl çözecekler o işleri keyifle seyredeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt