Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Rennes Al'de oynadı bu sezon. Assignon gelirse listeye yazabiliyor muyuz ?
Güzel soru, acil biri aciklasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rennes Al'de oynadı bu sezon. Assignon gelirse listeye yazabiliyor muyuz ?
Bakambu haberi düştü şimdi de
Eskiden 1 herif mi ne değişebiliyorlardı şimdi tamamen kalktı 3 değişik yapabiliyorsun ister avrupada oynasın ister oynamasın.Rennes Al'de oynadı bu sezon. Assignon gelirse listeye yazabiliyor muyuz ?
Yani bir seçenek elbette bu formül ama bu şekilde bir kiralama işine yanaşacak isim sanırım pek içe sinen bir isim olmaz. Bakalım, düşünceyi bir kaç güne anlayacağız üstadyok yani konu idareiyeten kiralayalım gibi bakıyoruzu ima ettiler.
çok basit Bayern sağ bek lazımdı ÇAT saydı parayı masaya sayılı sağbeki aldı "Yazı beklesek mi " bıdı bıdı demedi di mi...
planlı takım böyle trasnfer yapar
Oyuncuları çok daha statik olmasına rağmen en azından paslaşabilecek kadar yerleştikleri ve mal mal top kayıpları yapmadıkları için küçük takımlara karşı oyunları bizden daha dinamik ve tehlike arz eden hüviyettebu arada bugün fb maçını izlerken
aramızda ki farkı iyice anladım
genel olarak bizim takım daha kaliteli
ama biz ilerde bunlardan çok daha fazla top kaybediyoruz
biz hep bi extra pas için uğraşıyoruz
fb daha garanti pas atmaya çalışıyor
biz çok fazla arapası yaparken futbolcularda arapas koşusu atarken onlar daha çok sağa sola boşa koşu atıyor
ofans stratejileride çizgiye inmek
bizim çizgiye inmek gibi bir derdimiz yok pek
onun için onlar setde daha derli toplu gözüküyor
işte şimdi HY nin dediği formül iyi kötü bu tarzda profilleri 5 aylığına kirala - opsiyon kullanma - yazın bas parayı al.Dürüst olacaksak Rıdvan veya Zeki'den en az birinin gelmesine kesin gözüyle bakıyorum.
Bakambu haberi düştü şimdi de
Bu satış işlerini birine bırakıp transfere yoğunlaş erden başkan. Zaman kalmadıHaluk Yürekli: "Tete, Ziyech ve Ndombele'ye teklifler var menajerleri görüşüyor. Tete ve Ziyech ayrılırsa sağ ön için bazı isimler var önce Ziyech ve Tete'nin durumu bekleniyor eğer onlar transferler olurlarsa listedeki isimler için görüşmeler başlayacak."
Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın şöyle bir avantajı var 11 şubata kadar pazarda değerini bulamamış ya da kulüpleriyle sorun yaşayan oyuncularla ilgili aksiyonlarda yaşanabilir."
ben buna benzer bir şeyi daha sabah yazmıştım. normalleştirme demeyelim de sonuçta diğer ihtimali yorumluyoruz.Şampiyonluğu sattığımız normallestirilmeye başlanmış.