Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz muhabirlere kızıyoruz hic haber yok diye ama bence gizlilik filan yok gercekten haber yok

boeyı kaybettigimizle kalmayız umarım :asd:

GD: “Selahattin Baki’den Erden de olmaz Timur da. Hele ki Erden Timur hiç olmaz.”

şöyle başkalarının parasıyla bi bk olduğunu sananların sonu hep kötü bitmiştir

hayatda hep bunu gördüm

0 dan para kazanmak bir yere gelmek o süreçte yaşadığın tecrübe bir insanı çok farklı yapıyor
o süreçte başarı kadar başarısızlıkda yaşıyorsun
çok şey öğreniyorsun daha pratik oluyorsun

senin üzerinden emek vermeden para kazanmaya çalışan bir sürü insanla tanışıyorsun, dolandırıcılarla tanışıyorsun neler neler

bu gibi insanları hemen hayatından dışlıyorsun ama tabii tecrübeyle önceden öğreniyorsun

erden timur bu hikayede 0 dan birşey başaran kişi
sb ise başarılı insanların üzerinden para kazanmaya çalışan biri

bu ikisini karşılaştırmak komik ki ne komik :)

ali koçun parası olmasa istanbulspordan transfer yapamaz :)
ha ali koç baba parası yediği için sbnin ne olduğunu anca sonra anlar o da belki

herifin duruşu başdan aşağı dolandırıcıyım diye bağırıyor

Senin eksiğin bellidir oyun sistemine göre gidersin elindeki 2-3 alternatiften birini alır gelirsin. Fırsat transferi apayrı bi olay. Eksiğimiz belli ve süre kalmadı vede lig devam ediyor. Benim kızdığım olay bu. Bian önce al dallandırıp budaklandırma, saçma sapan adamlara muhtaç kalma.
Fırsat transferi zaten o bölgede oyuncun varken daha iyisini ya da geleceği olanı almaktır = Zaniolo
Bizim yapmamız gereken topçu olmayan yerlere önce bir oyuncu koyabilmek

Sol Bek - Sağ Bek - 8 NO

Yav kadroya bakınca mı.

Murhan kendine gel yav.
İcardi,
Torreira,
Boey,
Kerem,
Barış,
Bizde tutmasa da Angel
Geçen senenin defansif ikilisi Nelsson, Apo,
Zaha,
Ziyech,
Almanyada üst düzey oynamış Demirbay.
Geçen seneyi napolide geçirmiş Ndombele
Hadi bak tete ile bakambuya girmedim bakambu geçen senenin gol yunanistan gol kralı hani.

Sonuç iyi oynatamadık herifleri kadroya baktığımız için bu oluyor zaten.
Icardi 3 aydir piyasada yok
Kadroda sol bek'in s'si yok. orada denemedigimiz adam kalmadi
orta sahada demirbay ve eyüp ne oynarsa artik. ndombele yok, oliveira iptal
yabanci transferlerimizin hepsi patladi sayilir

isim olarak cok iyi duruyor ama kagit üstünde durdugu gibi görmedik sahada
%30luk ziyech %100'lük ferdi'ye adim attirmiyor mesela ama bizim seviyemiz bunlarin puan olarak cok cok üstünde olmaliydi.

Yav kadroya bakınca mı.

Murhan kendine gel yav.
İcardi,
Torreira,
Boey,
Kerem,
Barış,
Bizde tutmasa da Angel
Geçen senenin defansif ikilisi Nelsson, Apo,
Zaha,
Ziyech,
Almanyada üst düzey oynamış Demirbay.
Geçen seneyi napolide geçirmiş Ndombele
Hadi bak tete ile bakambuya girmedim bakambu geçen senenin gol yunanistan gol kralı hani.

Sonuç iyi oynatamadık herifleri kadroya baktığımız için bu oluyor zaten.
+ sanchez, nelsson, apokerim

bence bizim kadro haala daha en iyisi. şu icardi bir %80lere çıksa göreceğiz zaten de.

en iyi oyuncuna reddedilemeyecek bir teklif gelmişse ve satıyorsan alırken de üçün hesabını yapamazsın.

Evet paranın kokusunu alan daha yüksek fiyat çekecek. 3 isteyen 5 diyecek şu an ama, daha kötüsü de senin oraya adam almak zorunda olduğunu biliyorlar asıl 3’ü 5 yapan da bu olacak. Ve maalesef almak zorundasın.

Boey’i bu nedenle ben şimdi 30’a satmaktansa sene sonu daha geniş dönemde yerini doldurma ihtimalini de düşünerek 25’e satmayı isterdim bir şampiyonluk daha alıp. Ama oyuncuya teklif yapan da Bayern olunca yapacak pek bir şey kalmıyor.

Bu sene Bayern bizi çok acıttı. 30 Milyon bile beni mutlu edemiyor maalesef. Çünkü buradan benim bir kazancım yok taraftar olarak. Evet kulübü rahatlatacak bir satış oldu kesin ama ben taraftar olarak en iyi futbolu ve şampiyonluklar görmeyi istiyorum. Boey de bu yolda büyük kayıp oldu bizim için.

Geçen sezon sonundan bu yana bakıyorum da sol bek sıkıntımız vardı çözemedik, İcardi'ye alternatif forvet sıkıntımız vardı tam anlamıyla çözemedik, 8 numara eksiğimiz vardı çözemedik (Kerem D. geçen seneki Oliveira kadar bile oynamıyor bence), Mertensin pozisyonuna transfer gerekiyodu onu hiç çözemedik buna rağmen şlde 3 tur geçip gruplara kaldık, ligde de hala zirvedeyiz Okan hoca harbi çok büyük teknik direktör.

transfer sezonu başlamadan yazmıştım yönetim bir karar verecek sampiyon olmak istiyormuyuz yoksa para kazanalım şampiyonluk olmasada olur mu

Ndombele, Tete ve Ziyech de giderse 5 yabancılık yer açılıyor kadroda. 3 transferi Avrupa listesine yetiştirip ondan sonra istedikleri fırsatı kovalayabilirler.

Belli ki ilk başta listedeki potansiyel oyunculara sağ bek için 3 oyuncu dedi bence daha fazla vardır ama çıkan haberlere göre Assignon, Senaya, Gendrey ilk önce bir kiralık satın alma yoklaması yapmışız bu kabul edilmez muhtemelen dire satış isterler maliyetine ve hocanın da fikrine göre biri alınır. Sol bek Rıdvan olmazsa artık az sayıda yabancı adayda varmış orayı sanırım ucuza kapatma derdindiler Locko falan olacağını hiç sanmıyorum o yüzden. Diğer transferde gideceklere göre şekillenir Rıdvan'ı sola alabilirsek diğer gidecekleri beklemeden bir tane yabancı orta saha yapama şansımız oluyor onu yaparız.
çok opsiyonlu dallandırmayıp daha basit düşünüyorum.

angelino süreci belli değildi - saygım sonsuz - ama birilerine parayı ödemedikçe görüşme yapabilirsin, kontenjan açamazsan "kusra bakmayın" dersin gider.

he kontenjan dert mi ? Tete'yi MAXIMUM diye düşünme ver teklife o zaman - Ziyech'e anında kapı göster o zaman bizi durduran kontenjansa - ziyechten yarım sezonda kaç maçta ciddi meyve aldık , şans frikiklerini geçiyorum oyun anlamında.

4 gün var yahu AVL listene - orayı umursamadan lige konsantre deyip avrupada çarşamba trasnfr bitiyor biz 3 oyuncuyda perşembe bağlar cuma günü getirirz diyorsan o iş yaş.

cidden hedeflerini hiçe saymaktır bu kadar dişli duruşun olan sezonda. güzelleme için demiyorum ama 2 stoperi + 1 os fener aldı mı ? OS si 2.5 maça çıktı mı ? stoperlerden birsii 10 gündür kulüpte diğeride bugün geldi mi ? İyi veya kötü trasnfer olarak demiyorum - ama süreci minimum tutup trasnferini yaptı mı adamlar (meblağ ya da kalitesinden bağımsız)

A-Zyeevirip çevirmeye gerek görmüyorum HER transferi ben. o mantıkta maalesef tutmayan isimler dolu bizde - Ziyech yazın geldi gidici - Tete yazın geldi kontenjan istiyorsan gidici - Ndombele gidici - Angelino gidici . Bir tek Zaha mı tutturduğumuz trasnfer olarak bakalım o stratejide.

Uzun lafın kısası Erden Timur can ciğer- zehir gbi taştan kulübün hayrına pay çıakran adam helal olsun baştacı - ama her isim İcardi - Zaniolo gibi dönmez . Dönmeyebilir .bunun şu hıyarlara şampiyonluk kaptırıp ağız kokusu çektirecek riski , alınacak bir risk değil. Çünkü cidden şaka değil bizim stadda bu seneki TFF / Hakem ve hava bu heriflere kupa vermeye meğilli hissiyatım baskın epey. 10 senenin tüm olaylarını 1 yere toplama gibi.

Geçen sezon sonundan bu yana bakıyorum da sol bek sıkıntımız vardı çözemedik, İcardi'ye alternatif forvet sıkıntımız vardı tam anlamıyla çözemedik, 8 numara eksiğimiz vardı çözemedik (Kerem D. geçen seneki Oliveira kadar bile oynamıyor bence), Mertensin pozisyonuna transfer gerekiyodu onu hiç çözemedik buna rağmen şlde 3 tur geçip ligde de hala zirvedeyiz Okan hoca harbi çok büyük teknik direktör.

Aynen öyle! Ve derbilerde açık ara yaptık buda önemli bence!

Takimda asil mevkisi bek olan bir topcumuz kalmadi, oraya mutlaka takviye yapilmali.

Cuma gününe kadar kimleri alacagiz cok merak ediyorum

Şampiyonluğun en belirleyici ismi Icardi eğer gerçekten kendine gelirse zaten diğerlerine çok söz düşmez Kerem-Icardi iş birliği yine şampiyon yapar.

Avrupa'yı direk sallamamız lazım tek kulvara dönüş daha iyi olacak Ziyech, Tete, Ndombele yollayıp en azından düzenli 11'in oturtup kenardan +3-4 hamle oyuncusuyla sezon sonunu rahat getiririz.

blas
rıdvan
assignon

olacak gibi

tete ve ziyech giderse kanata yusufu alırlar

belki bi erencan sürprizi olur son hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt