Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.420
- 47.963
- 4.933
Ben yedek forvetin kuzey ülkelerinden pivot özellikleri barındırması taraftarıyım her zaman. Yada olacak Saviola gibi ele avuca sığmayan bir herif olacak girip çıkacak.Bir de santraforda farklı bir tarz değil yani bir Barış Alper bir Zaha onun yaptıklarını hatta fazlasını yapıyor zaten ki kendisinin top kontrolü Kerem A.'yı bu konuda eleştiririz mesela ondan çok daha kötü. Bakambu yazı para kazandırması zor o yüzden para kazanıyorsak satmak en doğrusu olacaktır.
Nordsjaelland bu sene ligde net sıçmış durumda bunlar 2 sene sıçıp 1 sene zirveye oynuyor orayı da çözemedim sürekli kadro değiştirmenin zararları gerçi.
Geçici çözüm istiyorsak 2-3 milyon falan bakambudan gelecekse Nygren hamlesine hayır demem. Benim gönlümde 2 senedi yatan aslan Tyukavin de işte her geçen dakika o herifin alınabilme ihtimali daha da düşüyor.
İcardi'nin yokluğunda yerini en iyi doldurabilecek herif bana kalırsa.
Kanat konusunda da bize Achouri lazım. Acımasızca topla kat edecek güçlü kafası hafif kırık herif. 25 yaşına girecek bu saatten sonra heriften Max kazanabilecekleri para 8 milyon euro falan. Kuzey afrika Arapları konusunda dünya tereddüt yaşamakta zaten. Ş.liginde çok üst düzey işler yapmak ki 10 üstüne satsınlar.
Tete'yi okutup buna yönelmemizi isterim yalan yok.
Devre arası 3 tane adam alacaksam bu 3 oyuncu da kuzeyden gelmeli. Takıma katacağımız 2 dinamik herifle ligde nefes aldırmayız.
Uefa falan eyvallah ben hep bir kere daha kazanmamız istiyorum da oturmamış kadroyla 2 kulvarda giderken zor. Seneye ülkede son şişirilen takımda da kaos dönerse ülke futbolunda büyük bir kırılım olur. Avrupayı o saatten sonra düşünürüz.