Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
fırsat olabilecek transferler ortasahaya
mangala
smith rowe
blas
pasaliç
kamada
jorginho
partey
mangala
smith rowe
blas
pasaliç
kamada
jorginho
partey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete herine zaniolo? Yazılmış sonra silinmisgözükmüyor
Tete gitsin Zaniolo geri gelsin tweetiydi.gözükmüyor
Silmiş, Tete yerine Zaniolo ? yazmıştı. Bir şey bildiğini sanmıyorum ortalığı karıştırmak için.gözükmüyor
Olur da Zaniolo da bu sene gol atmayı unutmuş gibi oynuyor.4-4-1-1 / 4-4-2 hariç Zaha hamle oyuncusu olur Kerem ait olduğu solda süreklilik kazanarak devam eder.
Smith rowe u nasil alcaz ya
Transfer hiç senin dediğin gibi olmuyor ya hatta hiç bir kulüpte olmuyor. Sen planlamanı yaparsın ama yabancı sınırın varsa ve doluysa önce oyuncuyu göndermeye çalışırsın sonra gönderememe durumuna göre yerli oyuncu bakarsın vb. ona göre ön görüşme falanda yaparsın. PL'de son gün transferleri meşhurdur mesela. Çünkü transfer aynı zamanda ilk günü sana gelmeyen oyuncu sonra sana gelebiliyor transfer dinamik bir süreç.aza giderse şaşırmam diyordum cok sevindim ilk defa oyuncu sattık yaz dönemı kazıklarından ders aldık bunlar olumlu lakin
zaman az kaldı hasan ayrıca negatiflik kasma degil gayet realistim ,bizim bir transfer planımız yoktu bunu söyledim en basından beri eger olsaydı dönem basladıgında alırdık yahu surda 5-6 gün kalmış hala sol bek alacaz cümlesi kurulurmu
planlama denilen sey dönem baslamadan yapılır dönem baslar imza attırırsın
neyse umarım ben yanılırım
o adamdan bize 3 kere falan satış payı sekmişti di mi ?Tarihimizin en pahali beki Telles miydi?
Mümkün değil.Smith rowe u nasil alcaz ya
Daha ne kadar puan alabiliriz yav. Bizde anormal durum yok anormal durum kafası eğenler, transferlerimize çatlayan laf yetiştirmeye çalışan anadolu kulüpleri. Kimi aidiyetini alanen satarak gösteriyor kimi çaktırmadan.Icardi 3 aydir piyasada yok
Kadroda sol bek'in s'si yok. orada denemedigimiz adam kalmadi
orta sahada demirbay ve eyüp ne oynarsa artik. ndombele yok, oliveira iptal
yabanci transferlerimizin hepsi patladi sayilir
isim olarak cok iyi duruyor ama kagit üstünde durdugu gibi görmedik sahada
%30luk ziyech %100'lük ferdi'ye adim attirmiyor mesela ama bizim seviyemiz bunlarin puan olarak cok cok üstünde olmaliydi.
çok güvenilir bir data değil 7-1 5-1 ler ile cengizin her şutunu içeri almalarla şişti o gollerde , ama anafikirde o maçlarda sürekli rakip sahada dan dun yoklamaları sayesinde de oluyor bir kısmı. Bizim maçta sökmedi tabi ama bizimde üretkenliğimiz azaldığı için Kadıköyde yapıştıramadık bunlara.Dzeko 16
Szymanski 9
Irfan 8
Tadic 7
Cengiz 7
Batshuayi 5
Osayi 2
Müldür 1
King 1
Djiku 1
Icardi 13
Kerem 9
Zaha 8
Mertens 3
Abdülkerim 3
Ziyech 2
Demirbay 1
Kaan 1
Nelsson 1
Boey 1
Bakambu 1
Oliveira 1
Sanchez 1
Gol atan oyunculara baktigimiz zaman bizde gol atan oyuncu sayisi daha fazla ama adet olarak gerideyiz. Batshuayi ve Cengiz rotasyon oyunculari olarak iyi katki vermis. Bizim en skorer 4.oyuncumuzun 3 golü var.
Dzeko 16
Szymanski 9
Irfan 8
Tadic 7
Cengiz 7
Batshuayi 5
Osayi 2
Müldür 1
King 1
Djiku 1
Icardi 13
Kerem 9
Zaha 8
Mertens 3
Abdülkerim 3
Ziyech 2
Demirbay 1
Kaan 1
Nelsson 1
Boey 1
Bakambu 1
Oliveira 1
Sanchez 1
Gol atan oyunculara baktigimiz zaman bizde gol atan oyuncu sayisi daha fazla ama adet olarak gerideyiz. Batshuayi ve Cengiz rotasyon oyunculari olarak iyi katki vermis. Bizim en skorer 4.oyuncumuzun 3 golü var.