Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fırsat olabilecek transferler ortasahaya

mangala
smith rowe
blas
pasaliç
kamada
jorginho
partey

Dzeko 16
Szymanski 9
Irfan 8
Tadic 7
Cengiz 7
Batshuayi 5

Osayi 2
Müldür 1
King 1
Djiku 1

Icardi 13
Kerem 9
Zaha 8
Mertens 3
Abdülkerim 3
Ziyech 2
Demirbay 1
Kaan 1
Nelsson 1
Boey 1
Bakambu 1
Oliveira 1
Sanchez 1

Gol atan oyunculara baktigimiz zaman bizde gol atan oyuncu sayisi daha fazla ama adet olarak gerideyiz. Batshuayi ve Cengiz rotasyon oyunculari olarak iyi katki vermis. Bizim en skorer 4.oyuncumuzun 3 golü var.

aza giderse şaşırmam diyordum cok sevindim ilk defa oyuncu sattık yaz dönemı kazıklarından ders aldık bunlar olumlu lakin
zaman az kaldı hasan ayrıca negatiflik kasma degil gayet realistim ,bizim bir transfer planımız yoktu bunu söyledim en basından beri eger olsaydı dönem basladıgında alırdık yahu surda 5-6 gün kalmış hala sol bek alacaz cümlesi kurulurmu
planlama denilen sey dönem baslamadan yapılır dönem baslar imza attırırsın
neyse umarım ben yanılırım
Transfer hiç senin dediğin gibi olmuyor ya hatta hiç bir kulüpte olmuyor. Sen planlamanı yaparsın ama yabancı sınırın varsa ve doluysa önce oyuncuyu göndermeye çalışırsın sonra gönderememe durumuna göre yerli oyuncu bakarsın vb. ona göre ön görüşme falanda yaparsın. PL'de son gün transferleri meşhurdur mesela. Çünkü transfer aynı zamanda ilk günü sana gelmeyen oyuncu sonra sana gelebiliyor transfer dinamik bir süreç.

zaniolo’nun dönmesini ister misiniz

takım oyununa güzelce adapte olup, güzel bi perf. sergiler mi acaba

bizim taraftar yer gibi geliyor bana yine

Icardi 3 aydir piyasada yok
Kadroda sol bek'in s'si yok. orada denemedigimiz adam kalmadi
orta sahada demirbay ve eyüp ne oynarsa artik. ndombele yok, oliveira iptal
yabanci transferlerimizin hepsi patladi sayilir

isim olarak cok iyi duruyor ama kagit üstünde durdugu gibi görmedik sahada
%30luk ziyech %100'lük ferdi'ye adim attirmiyor mesela ama bizim seviyemiz bunlarin puan olarak cok cok üstünde olmaliydi.
Daha ne kadar puan alabiliriz yav. Bizde anormal durum yok anormal durum kafası eğenler, transferlerimize çatlayan laf yetiştirmeye çalışan anadolu kulüpleri. Kimi aidiyetini alanen satarak gösteriyor kimi çaktırmadan.

Türk futbolunun en kirli sezonu yaşanıyor. Normal bir lig yaşanıyor olsa 13 puan falan fark koymuştuk normalde. Oyun olarak eleştirip beğenmesem de kadromuz da oyunumuz da maximum bu kadar olabilirdi.
Maç satanlar senin en iyi oyuncunu sakatlamaya da oynar ki oynadı bunu da gördük. Son maçta barışın ayağı 2 kere kırmızılık müdahaleler yaşadı. Sezon başında en iyi oyuncu diye torreiranın dizi sakatlamaya çalışıldı. Normal değil bu lig.

Dzeko 16
Szymanski 9
Irfan 8
Tadic 7
Cengiz 7
Batshuayi 5

Osayi 2
Müldür 1
King 1
Djiku 1

Icardi 13
Kerem 9
Zaha 8
Mertens 3
Abdülkerim 3
Ziyech 2
Demirbay 1
Kaan 1
Nelsson 1
Boey 1
Bakambu 1
Oliveira 1
Sanchez 1

Gol atan oyunculara baktigimiz zaman bizde gol atan oyuncu sayisi daha fazla ama adet olarak gerideyiz. Batshuayi ve Cengiz rotasyon oyunculari olarak iyi katki vermis. Bizim en skorer 4.oyuncumuzun 3 golü var.
çok güvenilir bir data değil 7-1 5-1 ler ile cengizin her şutunu içeri almalarla şişti o gollerde , ama anafikirde o maçlarda sürekli rakip sahada dan dun yoklamaları sayesinde de oluyor bir kısmı. Bizim maçta sökmedi tabi ama bizimde üretkenliğimiz azaldığı için Kadıköyde yapıştıramadık bunlara.

Dzeko 16
Szymanski 9
Irfan 8
Tadic 7
Cengiz 7
Batshuayi 5

Osayi 2
Müldür 1
King 1
Djiku 1

Icardi 13
Kerem 9
Zaha 8
Mertens 3
Abdülkerim 3
Ziyech 2
Demirbay 1
Kaan 1
Nelsson 1
Boey 1
Bakambu 1
Oliveira 1
Sanchez 1

bizde ki fark ortasaha özellikle mertens

mertensin en az 8 gol olmalıydı

ve en az 4 tanesi maç kurtaran gol olmalıydı

mertensin ligde bi alanya maçı var aldırdığı başka yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt