Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de santraforda farklı bir tarz değil yani bir Barış Alper bir Zaha onun yaptıklarını hatta fazlasını yapıyor zaten ki kendisinin top kontrolü Kerem A.'yı bu konuda eleştiririz mesela ondan çok daha kötü. Bakambu yazı para kazandırması zor o yüzden para kazanıyorsak satmak en doğrusu olacaktır.
Ben yedek forvetin kuzey ülkelerinden pivot özellikleri barındırması taraftarıyım her zaman. Yada olacak Saviola gibi ele avuca sığmayan bir herif olacak girip çıkacak.

Nordsjaelland bu sene ligde net sıçmış durumda bunlar 2 sene sıçıp 1 sene zirveye oynuyor orayı da çözemedim sürekli kadro değiştirmenin zararları gerçi.
Geçici çözüm istiyorsak 2-3 milyon falan bakambudan gelecekse Nygren hamlesine hayır demem. Benim gönlümde 2 senedi yatan aslan Tyukavin de işte her geçen dakika o herifin alınabilme ihtimali daha da düşüyor.
İcardi'nin yokluğunda yerini en iyi doldurabilecek herif bana kalırsa.

Kanat konusunda da bize Achouri lazım. Acımasızca topla kat edecek güçlü kafası hafif kırık herif. 25 yaşına girecek bu saatten sonra heriften Max kazanabilecekleri para 8 milyon euro falan. Kuzey afrika Arapları konusunda dünya tereddüt yaşamakta zaten. Ş.liginde çok üst düzey işler yapmak ki 10 üstüne satsınlar.
Tete'yi okutup buna yönelmemizi isterim yalan yok.
Devre arası 3 tane adam alacaksam bu 3 oyuncu da kuzeyden gelmeli. Takıma katacağımız 2 dinamik herifle ligde nefes aldırmayız.
Uefa falan eyvallah ben hep bir kere daha kazanmamız istiyorum da oturmamış kadroyla 2 kulvarda giderken zor. Seneye ülkede son şişirilen takımda da kaos dönerse ülke futbolunda büyük bir kırılım olur. Avrupayı o saatten sonra düşünürüz.

çok opsiyonlu dallandırmayıp daha basit düşünüyorum.

angelino süreci belli değildi - saygım sonsuz - ama birilerine parayı ödemedikçe görüşme yapabilirsin, kontenjan açamazsan "kusra bakmayın" dersin gider.

he kontenjan dert mi ? Tete'yi MAXIMUM diye düşünme ver teklife o zaman - Ziyech'e anında kapı göster o zaman bizi durduran kontenjansa - ziyechten yarım sezonda kaç maçta ciddi meyve aldık , şans frikiklerini geçiyorum oyun anlamında.

4 gün var yahu AVL listene - orayı umursamadan lige konsantre deyip avrupada çarşamba trasnfr bitiyor biz 3 oyuncuyda perşembe bağlar cuma günü getirirz diyorsan o iş yaş.

cidden hedeflerini hiçe saymaktır bu kadar dişli duruşun olan sezonda. güzelleme için demiyorum ama 2 stoperi + 1 os fener aldı mı ? OS si 2.5 maça çıktı mı ? stoperlerden birsii 10 gündür kulüpte diğeride bugün geldi mi ? İyi veya kötü trasnfer olarak demiyorum - ama süreci minimum tutup trasnferini yaptı mı adamlar (meblağ ya da kalitesinden bağımsız)

A-Zyeevirip çevirmeye gerek görmüyorum HER transferi ben. o mantıkta maalesef tutmayan isimler dolu bizde - Ziyech yazın geldi gidici - Tete yazın geldi kontenjan istiyorsan gidici - Ndombele gidici - Angelino gidici . Bir tek Zaha mı tutturduğumuz trasnfer olarak bakalım o stratejide.

Uzun lafın kısası Erden Timur can ciğer- zehir gbi taştan kulübün hayrına pay çıakran adam helal olsun baştacı - ama her isim İcardi - Zaniolo gibi dönmez . Dönmeyebilir .bunun şu hıyarlara şampiyonluk kaptırıp ağız kokusu çektirecek riski , alınacak bir risk değil. Çünkü cidden şaka değil bizim stadda bu seneki TFF / Hakem ve hava bu heriflere kupa vermeye meğilli hissiyatım baskın epey. 10 senenin tüm olaylarını 1 yere toplama gibi.
Tamam seni anlıyorum da gelen adam doğru olmadıktan sonra transfer yapmanın bir anlamı yok ki. Fener Bonucci'yi aldı son halini biliyoruz hepimiz yada Krunic 4-5 milyon bonservis + 3 milyon yıllık ki sezon sonu bitiyordu sözleşmesi son olarakta uzun süredir oynamayan Çağlar. Senin demenler yönetim hiç göndermeyi falan düşünmeseydi takımlarında hiç oynamayan adamlardan bir sol bek bir orta saha alsın sonra ne olursa olsun alınan adamlar güç katmadıktan sonra almanın mantığı yok ki o zaman Angelinho gitmiş hatta belki gönderemesek gidememiş yerine yine fayda sağlaması şansa bağlı bir oyuncu gelmiş olacaktı. Uefa listelerine kalan zaman belli o zaman getirecekleri oyuncuları göreceğiz ve plan var mı yok mu? Değerlendireceğiz nasıl Bey satışını övdüysek yerini dolduramazlarsa o zaman eleştiririz.

10 veriyorlarsa alsınlar hemen , yani şu adama 10 isteniyorsa ve alınmiyorsa büyük ihanet.
Bence 7-8 + bonus veya pay işine alınabilir. Oyuncu da Boey satışı sonrası gelmek isteyecektir.
Alacağı rakam da çok az olur, Rıdvan'a yıllık 1.5 m euro vereceğine 500-600 k verirsin bu adama.

Bence biz locko icin 6-7 bandindayiz onlar 14-15 istiyordur. Yoksa 10 istenen adami 8e bağlarız zaten en kötü.

Yamali kadroyla şampiyon olursak yazin bunların kudurusunu merak ediyorum. Dinamitle stadi patlatma ihtimalleri var. Ciddiyim çok önemli aslında bu şampiyonluk. 5 yildiz mevzusundan tut algilara vs ye kadar en az 4-5 cephede birbirlerine girerler.

ligin haline bak direnç gösterecek 1 takım yok - bu halde bataktakileride parayla yatırıyorlar kendilerine.
böyle sezonu bulamazlar kolay kolay - BJK leş TS leş - Adana battı falan filan.

bu sene başarısız oldukları anda 0 gelirle (konfederanstan gelecek cacık parası onlara) 18 yabancıdan 12ye düşmek - tekrar trasnfer yapmak - yerli rotasyonunda vetereanımsı ama kısmen deneyimli yerlileri devamlı verimli kullanmak - başkan değişikliği ve giderken sıcak paranın azalması gibi saçmasapan boyutta problemleri halıaltına süpüremezler her yıl yaptıkları gibi.

bjk'de ANÇ yaptı - aha bak BJK ne halde.. aynısı fenerin başına gelecek başarıyı tattırmazsan.

Rıdvan'a 4-5 m euro bayılana kadar Locko'ya 8-9 bayılalım daha iyi ama o paralara verirler mi emin değilim geçenlerde 8+ bonus teklif geldiği yazıyordu.

Ulan! Her sene diyorumki tamam bu senede olduk artık stres yapmam , yaşta yavsş yavaş ilerliyor inanın bzen kollarım uyuşuyor elim ayağım terliyor acayip geriliyorumm sonra bakıyorum bütün lig neredeyse bunlara yatıyor hocaları oyuncuları hepsi abuk subuk konuşuyor bu sefer her zmaankşnden dahada hırslanıyorum… Herkesin derdi biziz son 10 yıla baktığımızda başağı son düzlükte yenmesek en az apoyla 2 şmpiyonlukları vardı tinercileri yenemesek yine aynı fneri geçen sene yenemesek onlarda olacaktı .. biri gtünden 2 şmp uydurdu biri yalandan 5 yıldız peşinde bu psikoliji yönetmek kolay mı yav? Alayına karşı yıllardır dik duruyoruz ve her sene saplıyoruz!!! Yine biz olacağız göreceksiniz yine biz şamp olacağız!!!

gelen adam doğru olmadıktan sonra transfer yapmanın bir anlamı yok ki.
dediğin doğru ama demek sitediğim nokta o değil.

Tabiiki DOĞRU profili bulursan VER al diyorum. o yüzden fenerinkileri tamen maliyetinden ve veriminden bağımsız tuttum. "lazımı ksa sürede aldık" adamların devre arası özeti - sonucu muamma tabi. Bonucci tatilde 1 maç sonrası falan oraya girmiyorum hiç.

Sol bek için bu profili kasımdan beir kovalıyor olmaları gerektiğini düşünüyorum. Angelino durumu aşikar çünkü ,en kötü sağ beki yamalardın tutarsa belki gibisinden anlardım.

iki bekinde açıkta kalmış olması ince hesap yapmak bende endişe uyandırmadı desem yalan olur.

biz bunların muhabbetindeyken patır patır görüşüyorda olabilirler belli olmaz.

Bizim ihtiyacımız olanı bilen songun daha fazla ister. Bize hücumda çilingir 10 no lazım. Sağ bek sol bek araniyoruz

locko hayal, biraz daha geliştirip öyle gönderirler ya da 15 isterler şu an,

muhtemelen kiralık+opsiyonlu oyuncuların peşinde koşarız şu an
gidip 10m falan kimseye vermeyiz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt