Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Uğur İz sen misin bu ?
20240129_133758.webp

Bizde de şuan Baran Demiroğlu mevcut aynı yolun yolcusu.
5 dakika şans vererek bir planı olan futbolcuyu artık tutamazsın. Özellikle z kuşağıyla birlikte ülkeden bir an önce gitmek gibi yol çiziyor gençler kendine ve haklılar da.
Bu çocukların misyonu abileri şampiyonlukluk yarışı verirken kenarda abilerine gaz vermek değil olamaz da.
Avrupada 50 tane lig var hadi bunların leş iklim olanları geç 20 tane kategoride lig var. Gitsin almanya 3. liginde bayernin gelecekteki yıldızlarına karşı şavaşsın. Çabalamayı öğrensin daha mantıklı. 15 yaşı vücuduna sahip topa bomba muamelesi yapan kafasını eğecek seviyede futbol bilgisi alanların olduğu ligde gelişemezsin.

Acik konusmak gerekirse AL'de fazla ilerleyecebilecegimizi düsünmüyorum ben takimda bu kadar soru isareti varken.

Sparta Prag sonrasi kol gibi bir rakip cikarsa zaten hadi bize eyvallah deriz. AL'de olmayacak bir seyleri zorlayip ligi vermemek lazim, yani demek istedigim sadece transfer yapmis olmak icin transfer yapmamak lazim

Pragi elersek, Leverkusen ve ya Liverpool gelirse nolur sence kisa bi analiz yap hocam

Yangına ne gerek var yav aylardır takım sol bek, orta saha diye bağırıyor. Boey satılmış para gelmiş transfer başlayalı 20 gün olmuş. Bir ara transfer yaparız aceleye gerek yok. Hatta yapmayız beraber fenerbahçe şampiyonluğunu kutlarız sezon sonunda bakarız transfere. Müsterih olalım.

Boey in satışı mükemmel ama transfr planlamamız gene yok anlaşılan. Her sene aynı terane. Boey in gidişine hazırlıklı olup çoktan onun yerine bir futbolcuyu indirmemiz lazımdı. Bu saatden sonra iyi bir futbolcu getirmek oldukça zor.

Acik konusmak gerekirse AL'de fazla ilerleyecebilecegimizi düsünmüyorum ben takimda bu kadar soru isareti varken.

Sparta Prag sonrasi kol gibi bir rakip cikarsa zaten hadi bize eyvallah deriz. AL'de olmayacak bir seyleri zorlayip ligi vermemek lazim, yani demek istedigim sadece transfer yapmis olmak icin transfer yapmamak lazim

üzüldüğüm konu ise, pragı elesek bile uefadan puan almıyoruz. sadece ülke puanı için geçerli bu iki maç. seneye şampiyonlar ligi grupları için çok önemli bir konu aslında.

Boey in satışı mükemmel ama transfr planlamamız gene yok anlaşılan. Her sene aynı terane. Boey in gidişine hazırlıklı olup çoktan onun yerine bir futbolcuyu indirmemiz lazımdı. Bu saatden sonra iyi bir futbolcu getirmek oldukça zor.

Onu yapınca işte Bayern oluyorsun.

Daha emeklemeye yeni başladık.

Ama yine de adaylar vardır diye düşünüyorum.

Aksi tesadüfler üzerinden devam olur.

Bizim istisnalara değil, kaidelere ihtiyacımız var.

5 dakika şans vererek bir planı olan futbolcuyu artık tutamazsın. Özellikle z kuşağıyla birlikte ülkeden bir an önce gitmek gibi yol çiziyor gençler kendine ve haklılar da.
Bu çocukların misyonu abileri şampiyonlukluk yarışı verirken kenarda abilerine gaz vermek değil olamaz da.
Avrupada 50 tane lig var hadi bunların leş iklim olanları geç 20 tane kategoride lig var. Gitsin almanya 3. liginde bayernin gelecekteki yıldızlarına karşı şavaşsın. Çabalamayı öğrensin daha mantıklı. 15 yaşı vücuduna sahip topa bomba muamelesi yapan kafasını eğecek seviyede futbol bilgisi alanların olduğu ligde gelişemezsin.
Doğru söze ne denir .Ama birde şu var ; Halil'e verdiğimiz değerin birazını bu çocuğa versek nasıl olurdu? Yada Halil'i hiç getirmeyip bu çocuğa şans verseydik. En azından paramız cebimizde olurdu.

Bu arada Ali Turap forma şansı geldiğinde değerlendirseydi rotasyona çok rahat sokardık fakat kendisi pek oynamak istemeden Sivas maçına çıkmış gibi duruyordu. Ulan o yaşta insana şans geldiğinde böyle mıy mıy sahada oynarsa kimse kusura bakmasın ancak 3. lig topçusu olur.

O forma geldiğinde sana çimleri yemen lazım sahada... Resmen halı sahada adam eksik olunca çağrılan tip gibi takıldı Sivas maçında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt