- 12 Haziran 2015
- 36.026
- 31.692
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim Sports
acuna iyi 1 tercih olacaktırcanım kadayıf çekti
Haklısın.Eyüp oyuna girince ben girdiğini görüyorum ve bana hissettiriyor oyunda olduğunu.
Faul yapıyor, araya girmeye çalışıyor bir şeyler deniyor sonuçta o adam bana forma istediğini gösteriyor.
Kusura bakmayın ama Ali faul bile yapamadı resmen öyle takıldı sahada.
Vallahi tam düşündüklerimi yazmışsın. Bende girecektim bu pas meselesine sonra dedim salla ya Ali için bu kadar uzun yazmaya değmez.Sadece 2 kere boşa koşu yapsaydı farklı şeyler konuşulurdu.
Bu şans önüne 7-8 kere geldi paşamız koşmak yerine Boey gibi geride çizgide takılıp dikine giderim diye düşünüyordu, sonra ayakları birbirine dolandı zaten. Herifin önünden 30 metre boşluk vardı ve kimse onu savunmuyordu o maçta, Boey olsa 3 kişi çıkmazdı çizgiden.
İşte bu tür maçlarda koşacaksın çünkü seni sallayan savunan yok. Rıdvanlar vs böyle özgüven kazandılar sonra zaten önlem alsalar da çocuk o zehri içine almıştı.
Sen bunları yapmazsan pas da atmazlar en az 10 kere de bilerek pas atmadılar, torreiranın atmadığı pas 4 falandı çünkü zayıf halkayım diye bağırıyordu. Pası ya geri ataca yada kaptırıp kontra yiyecektik durduğu yerden dolayı. Hatta biri sinirlendi o maçta buna.
Bu korkaklıkla da olmaz. Hata yapacaksın yapmak zorundasın zaten önünde Kaan, Boey, 3 tercih Barış var, Zaman zaman maç içinde o bölgede değişiklik yada eksiklik olunca keremi de kullanıyoruz dikine gitsin diye. Zaten şans bulma şansın yok denecek kadar az o şansı da yok ediyorsun.

Zıkkımın kökünü yecanım kadayıf çekti
Zıkkımın kökünü ye
Hocam o başka Ali Turap başka. Ali Turap çok şans buldu iki tane 90 dakika. Bir tane bile ekstra göremediğimiz gibi, fiziken de PTT bile yapamaz.Çok heyecanlandı ,resmen ayakları titredi ,bu doğrultuda adam kaçırdı gol pozisyonu oldu.Ama 1-2 maçla süpermen göremeyiz ki .Hak veriyorum doğru diyorsun ama o anki psikolojisini bilemezsin ki.
Eyüp Aydın Bayern de resmen kaplan videolarda , burada henüz o kaplanlığını çıkartamadı henüz cebinde saklıyor sanırım. Birkaç ayak kırma denemesi oldu ama![]()
Doğru söze şapka çıkartılır. Aklımı okumuşsun ama biraz daha şans verme taraftarıyım kazanma sadece Ali'ye değil Hamza'ya ,Efeye ve diğerlerine de Sevgili Tuna.Sadece 2 kere boşa koşu yapsaydı farklı şeyler konuşulurdu.
Bu şans önüne 7-8 kere geldi paşamız koşmak yerine Boey gibi geride çizgide takılıp dikine giderim diye düşünüyordu, sonra ayakları birbirine dolandı zaten. Herifin önünden 30 metre boşluk vardı ve kimse onu savunmuyordu o maçta, Boey olsa 3 kişi çıkmazdı çizgiden.
İşte bu tür maçlarda koşacaksın çünkü seni sallayan savunan yok. Rıdvanlar vs böyle özgüven kazandılar sonra zaten önlem alsalar da çocuk o zehri içine almıştı.
Sen bunları yapmazsan pas da atmazlar en az 10 kere de bilerek pas atmadılar, torreiranın atmadığı pas 4 falandı çünkü zayıf halkayım diye bağırıyordu. Pası ya geri ataca yada kaptırıp kontra yiyecektik durduğu yerden dolayı. Hatta biri sinirlendi o maçta buna.
Bu korkaklıkla da olmaz. Hata yapacaksın yapmak zorundasın zaten önünde Kaan, Boey, 3 tercih Barış var, Zaman zaman maç içinde o bölgede değişiklik yada eksiklik olunca keremi de kullanıyoruz dikine gitsin diye. Zaten şans bulma şansın yok denecek kadar az o şansı da yok ediyorsun.
Üstüne bir de zaaf verdi. Sivas o taraftan bekini elini kolunu sallaya sallaya çıkarmaya başladı.Sadece 2 kere boşa koşu yapsaydı farklı şeyler konuşulurdu.
Sen yine mi başladın? En son Boey'i 15 satmıştık sana göre.Erden başkana en son güvendiğimiz de en ihtiyacımız olan bölgeye 100 kiloluk bir cisim getirdi.
İnsan ister istemez çekiniyor. Zaten bir transfer planlaması falan yok da bari 30 milyonu çer çöpe yatırmasak.
Büyük konuşmayım hayal diyebilirsiniz ama sezon başından beri Avrupa ligi kupası alıcaz diye hissiyat var içimde bakalım hayırlısıAcik konusmak gerekirse AL'de fazla ilerleyecebilecegimizi düsünmüyorum ben takimda bu kadar soru isareti varken.
Sparta Prag sonrasi kol gibi bir rakip cikarsa zaten hadi bize eyvallah deriz. AL'de olmayacak bir seyleri zorlayip ligi vermemek lazim, yani demek istedigim sadece transfer yapmis olmak icin transfer yapmamak lazim
Fatih Hocam 4M alalım