Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen yine mi başladın? En son Boey'i 15 satmıştık sana göre.
30 milyona satacağımızı beklemiyordum, bugün yazıp tebrik ettim.

Hayırdır görüşlerimizi belirtmek için sizden izin mi alacağız veya aynı görüşte olmak zorunda mıyız?

Yaz transfer dönemi bana göre yanlış planlamaydı. Boey 30'a gitti diye bir şey mi değişti? Hatta üstüne şampiyonluk yolunda güç kaybettik.

Bundan önce sanki 30'a topçu satılmış da benim 15 demem zorlarına gidiyor. Artık bir referansımız var kimseyi 15'e satarız demem merak etmeyin.

GE_sycsXgAAC9rF
Hop 30 milyon euro

30 milyona satacağımızı beklemiyordum, bugün yazıp tebrik ettim.

Hayırdır görüşlerimizi belirtmek için sizden izin mi alacağız veya aynı görüşte olmak zorunda mıyız?

Yaz transfer dönemi bana göre yanlış planlamaydı. Boey 30'a gitti diye bir şey mi değişti? Hatta üstüne şampiyonluk yolunda güç kaybettik.

Bundan önce sanki 30'a topçu satılmış da benim 15 demem zorlarına gidiyor. Artık bir referansımız var kimseyi 15'e satarız deme merak etmeyin.
Adamın açıklaması varken bile aynı şeyi tekrarlayıp durmak görüş belirtmeye değil yalana giriyor.

Adamın açıklaması varken bile aynı şeyi tekrarlayıp durmak görüş belirtmeye değil yalana giriyor.
Valla bu da yeni çıktı yalan söylüyormuşuz. Aynen yalan söylüyoruz. Stoper ihtiyacın yokken 9.5 milyon € parayı ona yatırmak harika bir planlamaydı ve bizim paramız yoktu. Evet çok güzel hikayeymiş inandık ve ben buna laf ettiğim için yalan söylüyorum.

Valla bu da yeni çıktı yalan söylüyormuşuz. Aynen yalan söylüyoruz. Stoper ihtiyacın yokken 9.5 milyon € parayı ona yatırmak harika bir planlamaydı ve paramız yoktu. Evet çok güzel hikayeymiş inandık ve ben buna laf ettiğim için yalan söylüyorum.
sen çok agresif bir renktaş oldun nurullah son günlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt