Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyona satacağımızı beklemiyordum, bugün yazıp tebrik ettim.Sen yine mi başladın? En son Boey'i 15 satmıştık sana göre.
Hop 30 milyon euro
Adamın açıklaması varken bile aynı şeyi tekrarlayıp durmak görüş belirtmeye değil yalana giriyor.30 milyona satacağımızı beklemiyordum, bugün yazıp tebrik ettim.
Hayırdır görüşlerimizi belirtmek için sizden izin mi alacağız veya aynı görüşte olmak zorunda mıyız?
Yaz transfer dönemi bana göre yanlış planlamaydı. Boey 30'a gitti diye bir şey mi değişti? Hatta üstüne şampiyonluk yolunda güç kaybettik.
Bundan önce sanki 30'a topçu satılmış da benim 15 demem zorlarına gidiyor. Artık bir referansımız var kimseyi 15'e satarız deme merak etmeyin.
Namaza gitmem ben
Bek olarak kaan, barış, o bu oynar. Sophianın yerine kim oynayacak.Bekmi sophiami
pomp var mı peki ?Namaza gitmem ben
NiyeNamaza gitmem ben
Ne halt oldugu belli değil bununpomp var mı peki ?
Tabiki yine Sophia onun alternatifi olamazBek olarak kaan, barış, o bu oynar. Sophianın yerine kim oynayacak.
Aynen Kime hizmet ediyor belli değilNe halt oldugu belli değil bunun
Valla bu da yeni çıktı yalan söylüyormuşuz. Aynen yalan söylüyoruz. Stoper ihtiyacın yokken 9.5 milyon € parayı ona yatırmak harika bir planlamaydı ve bizim paramız yoktu. Evet çok güzel hikayeymiş inandık ve ben buna laf ettiğim için yalan söylüyorum.Adamın açıklaması varken bile aynı şeyi tekrarlayıp durmak görüş belirtmeye değil yalana giriyor.
Tamus ahbabımAynen Kime hizmet ediyor belli değil
pomp var mı peki ?
sen çok agresif bir renktaş oldun nurullah son günlerdeValla bu da yeni çıktı yalan söylüyormuşuz. Aynen yalan söylüyoruz. Stoper ihtiyacın yokken 9.5 milyon € parayı ona yatırmak harika bir planlamaydı ve paramız yoktu. Evet çok güzel hikayeymiş inandık ve ben buna laf ettiğim için yalan söylüyorum.