Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç bir isim ile görece yaş olarak daha tecrübeli bir isim alma noktasında sanırım git gel var. Genç isimler ile ilgili haberler çıkar iken bir yandan tecrübeli isimler de gündeme geliyor. Ben genç bir isme gitme taraftarıyım ama elbette şartlar ne doğurur bilemem; transfer işleri pek çok bilinmez barındırıyor malum.

Tagilafico 31 yaşındaymış yav. Ben genç sanıyordum.

Orta saha istememek demek Ndombele ve Demirbay transferlerinde hata yaptigini görmezden gelmek demektir. Bu takıma orta saha oyuncusu lazım, şampiyonluğu Fener'e hediye etmek demek Şampiyonlar ligi gelirlerinide onlara hediye etmek anlamına geliyor.

Orta sahada 1 tane 8/10 Luk 5 tane 3/10 Luk topçu var ve hocanin hala bu bölgenin güçlü olduğunu düşünmesi tuhaf dogrusu..

Bence hoca hedef şaşırtıyor bu takımın en acil yeri sağ açık ve 8 dir.

Bayern e karşı oynayan Kazımcan - Abdulkerim - Barış Alper hatta ben bu maç berkan ı da beğendim sol tarafta.

Sağda ise yine Kaan ve Barış Alper devam edebilir.

Fakat 8 numara yüzünden takım kan ağlıyor.
Noktasına virgülüne katıldığım bir yorum olmuş. Net eksik sağ açık ve 8,5 numaradır. Şu durumda şu formu ile Barış tan iyi bir sol bekin fiyatı 20+ dır. Dikkat edin sol beke geçtikten sonra çok çok iyi oynamaya başladı Barış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt