- 1 Mayıs 2018
- 57.255
- 48.057
- 3.873
taglaficiio cirkef savasci adam
tam lazim olan bir adam
tam lazim olan bir adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbulspor macinda yerde sürünüyor, adamın ayağını eliyle tutmaya çalışıyor. Bu gözler bunu da gördü çıldırmamak elde değil.Suan orta sahada Ndombele gitmeden kimseyi almayacagiz gibi duruyor.
Senle aynı tarafta olmak beni üzdü gelmesin vazgeçtimtaglaficiio cirkef savasci adam
tam lazim olan bir adam
Beline guvvet Emremmm ver mehteriBende bir postaya gidiyorum o halde
AzizimmmmBeline guvvet Emremmm ver mehteri![]()
neresini tutsaydı?İstanbulspor macinda yerde sürünüyor, adamın ayağını eliyle tutmaya çalışıyor. Bu gözler bunu da gördü çıldırmamak elde değil.
Adam güreşçi kardesİstanbulspor macinda yerde sürünüyor, adamın ayağını eliyle tutmaya çalışıyor. Bu gözler bunu da gördü çıldırmamak elde değil.
Noktasına virgülüne katıldığım bir yorum olmuş. Net eksik sağ açık ve 8,5 numaradır. Şu durumda şu formu ile Barış tan iyi bir sol bekin fiyatı 20+ dır. Dikkat edin sol beke geçtikten sonra çok çok iyi oynamaya başladı Barış.Bence hoca hedef şaşırtıyor bu takımın en acil yeri sağ açık ve 8 dir.
Bayern e karşı oynayan Kazımcan - Abdulkerim - Barış Alper hatta ben bu maç berkan ı da beğendim sol tarafta.
Sağda ise yine Kaan ve Barış Alper devam edebilir.
Fakat 8 numara yüzünden takım kan ağlıyor.
hem acil diyosun hem senaye diyosunSenaya gelsin acilll