Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan, 10 no konusunda ısrarından vazgeçmiş gibi görünüyor. Bu takım gol atamamaya devam edecek görünen. Sezona yazık oldu, en azından AL için..

şımartın daha çok şımartın daha çok top kaybetsin!!!!

bırakın bi burnu yere sürtsün bırakın bi tepki olsun!!!!

puan kaybettiğimiz bir maçda en çokda bugün destek verenler saydıracak!!!!

bi futbolcu bi maçda max 10 tane pas hatası yapar

30 tane yaptımı tepki yer!!!!

Kiralık Tagliafico + kiralık Assignon :ka21:

1706561837154.webp

Bunun hakkında konu açacaktım açmadım ama yeter be yeter. Adam daha geçen hafta maç aldı bizim için. Sahada en mücadeleci oyunculardan birisi. Kendi oyuncularını ıslıklamak da neymiş
niye ıslıkladıklarını bildikleri de yok. yandaki ıslıklıyor diye ıslıklıyorlar. koyun sürüsü.

Sağda kaan yapmicaklar zaten. Sahada sadece topu seyretmemeni isterim. Hocanin beklerden birini defansif sececeginden adim gibi eminim
Ne anlatıyorsun birader sen. Bana top mu öğreteceksin sen. Git Fifa FM takıl ötede. Transfermarkttan topçu falan değerlendir. Bastım engeli. Vasatlıkla muhatap olmuşum haberim yok.

Orta saha almayacağız herhalde.

Bekleri alır bitiririz gibi anladım

Takımın tartışmasız 3 kötü oyuncusundan biri kerem demirbay diğer ikisi ndombele ve Kazım can bu 3 u bu fo3mayi asla haketmiyor.Sol bek elzem.hic olmasa Barış Alperi sol önde kullanabilmeniz olur

ndombeleyi girdiği maçta yaptığı hata yüzünden kaybedince mi silip oynatmayacağız bir daha?

herif her girdiğinde gollük pozisyon verdiriyor laubaliliğinden katkısı yok bişeyi yok artık şu adamı oynatmayalım rica edicem ya

Skor sıkıntısı yaşıyoruz, Zaha devreye girmese büyük ihtimalle 4 puan gerideydik, derhal DYBALA transfer edilmeli yada Talisca vs skor yapan 10 numara şart bu takıma, sağ bek sol bek orta seviye adam kiralasak da olur ama hücumda tıkandığımızda skor yapacak adam şart.

Kerem'i herkes sevebilir, bana istatistik gösterebilir ama sürekli stadtan takip eden biri olarak söylüyorum, tüm kontra atakların sebebi Kerem bir oyuncu bu kadar hunharca top kaybı yapmaz takımı geri koşturmaz, deli etti yine bizi, son maç 2 gol atmasına rağmen yazdım yine söylemeye decam edeceğim takımın sene başından beri en büyük sıkıntısı Kerem kenara geldiği gibi takım rahatlıyor, arkadaşları bile sevmiyor kanıtlayamam ama hissediyorum.

gayrimüslimler tarafından bi kalkışma var gibi kerem kardeşimize

Ciğerin niye söndü nagatomo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt