Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Okan, 10 no konusunda ısrarından vazgeçmiş gibi görünüyor. Bu takım gol atamamaya devam edecek görünen. Sezona yazık oldu, en azından AL için..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi somut bir isim onersene senden ricamOkan, 10 no konusunda ısrarından vazgeçmiş gibi görünüyor. Bu takım gol atamamaya devam edecek görünen. Sezona yazık oldu, en azından AL için..
Oynadığı dört bölge için 4x10 milyon € isterizBeyler Barış tempo olarak Premier Lige gerçekten yakışmaz mı be![]()
neden donmez biliyormusun degirmen tasimasu ile cunku tasimasu bir japon cocugu o yuzdenTaşıma su ile yel değirmeni dönmez kiralık topçu gelmesin
niye ıslıkladıklarını bildikleri de yok. yandaki ıslıklıyor diye ıslıklıyorlar. koyun sürüsü.Bunun hakkında konu açacaktım açmadım ama yeter be yeter. Adam daha geçen hafta maç aldı bizim için. Sahada en mücadeleci oyunculardan birisi. Kendi oyuncularını ıslıklamak da neymiş
Ne anlatıyorsun birader sen. Bana top mu öğreteceksin sen. Git Fifa FM takıl ötede. Transfermarkttan topçu falan değerlendir. Bastım engeli. Vasatlıkla muhatap olmuşum haberim yok.Sağda kaan yapmicaklar zaten. Sahada sadece topu seyretmemeni isterim. Hocanin beklerden birini defansif sececeginden adim gibi eminim
Bu takımın 8 ve 10 ihtiyacı oluşalı tam 1 yıl oldu bugün. O ismi veya isimleri ben değil, yönetim ve teknik ekip bulacaktı. Zaten bu duruma geldiyse panik transferine ben de karşıyım.. Yazık oldu deme sebebim de bu zaten..Abi somut bir isim onersene senden ricam
neden donmez biliyormusun degirmen tasimasu ile cunku tasimasu bir japon cocugu o yuzden![]()