- 16 Haziran 2010
- 202.784
- 154.523
- 6.838
Telefonlarına bakmasınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cunku cok alternatif var ve beklerde belli ki Fransiz orijinine guveniyoruz birazabi bek olayında full paket ligue-1 gidiyoruz neden yau :d
Yanlış daha iyi olurdu.Düşündümde Tete yerine Morutan kalsaydı bir fark olmazdı
Kamada gelse Mertens sağ iç Kamada sol iç gibi oynasa olmaz mı Dubois döndür transferi kapat.
Emremm şimdi ne tahta var ne de tebeşirHatırlar mısınız bir gece Fatih hocalı bir tahtalı fotoğraf düşmüştü tahtadaki harflerden ipuçları arıyorduk ne günlerdi
Umudum bir an Sergey Semak ve Maxim Tsigalko dan bahsediyorsun sandımKamada gelse Mertens sağ iç Kamada sol iç gibi oynasa olmaz mı Dubois döndür transferi kapat.
Emremm şimdi ne tahta var ne de tebeşir![]()
Hocamızda bizden aşağı kolpalamiyorduHatırlar mısınız bir gece Fatih hocalı bir tahtalı fotoğraf düşmüştü tahtadaki harflerden ipuçları arıyorduk ne günlerdi
Haklısınız, bunun için zorunlu satın alma olmadan, cüzi miktar bir opsiyon ile kiralamak faydalı olabilir; oyuncu ile uyum yakalar isek devam edilebilir elbette. Ama tabii umarım genç bir ismi kadromuza katabiliriz.Buna katılmıyorum 30 yaş üstü oyuncuyu bonservisle almak bana doğru gelmiyor eğer maliyeti çok uygun değilse lakin mesela ciğeri sönmemiş bir Nagatomo Okan hocanın sisteminde çok iş yapar. O yaştan ziyade oyuncu yapısıyla alakalı.

Kap sabah 10.00 da açılıyor 18.00 kapanıyor borsa gibi...Saat kaçta kapanıyor transfer süresi?
KAP 7/24Kap sabah 10.00 da açılıyor 18.00 kapanıyor borsa gibi...