- 20 Mayıs 2011
- 23.107
- 10.131
- 1.873
Olurdu uzaktan şut atan adam olurdu Ziyech hariçDüşündümde Tete yerine Morutan kalsaydı bir fark olmazdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olurdu uzaktan şut atan adam olurdu Ziyech hariçDüşündümde Tete yerine Morutan kalsaydı bir fark olmazdı
Dubois kesinlikle ihtiyacımız olan sol bek değil, ağır oynuyor TahamSene sonu Dubois bize dönecekse BAY ve 500.000 geri ödemeyle Duboisi geri alıp Güney Amerikadan adam akıllı paraya kıyılmış bir sol bek ve ortasahaya para koymak daha mantıklı geliyor.
Yabancı düşüyor yabancı sağ bek alırsan sene sonu gene elinde iki yabancı sağ bek olucak sağ bek alırsan.
+maddiyatOlurdu uzaktan şut atan adam olurdu Ziyech hariç
Hocam bence de en iyi tercih değil ama şuan Assignon’a 10 falan gömüp Acuna Taglifacio gibi sol bek kiralamaktansa sol beke para gömmek daha iyi.Dubois kesinlikle ihtiyacımız olan sol bek değil, ağır oynuyor Taham
Tutmama garantisi olan futbolcular var, tersi olmasa da. Başarısız bir transfer dönemiydi. Açıklanırken de aynı fikirdeydim
Yapsınlar yapsınlar sözleşmesi bitecek Boey’in gideceği apaçıkken ve 1.5 senedir sol bek yokken, 1 senedir 8 numara yokken toplanmamışlar, UEFA listesine iki gün kala herkes deli gibi ihtiyacımız olduğunu bilip yüksek fiyat çekerken toplantı yapsınlar.Burhan Can Terzi: "Şu saat itibariyle statta transfer toplantısı devam ediyor."
Düşündümde Tete yerine Morutan kalsaydı bir fark olmazdı
Maç 2-1 olmuş dakika doksan flaş açıyorlar neyin kafası bu. Rezalet ötesi taraftar var bu sene tribünde.ne kadar cakma gsli varsa stada gidiyor golü yedik herkes sustu okan hoca taraftarı hareketlendirmeye calısıyor
instaya oraya buraya foto atmak icin gitmeyın su maclara
Mutfak robotu yazdığın yer3-5 gol bir kaç da asistlik katkı verirdi yav olurdu yani
Ben yazmadım onu yav yönetimde oyle tag eklemişlerdiMutfak robotu yazdığın yer
Nereden yapılıyor o