Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi iş yapmadıkları için verim alamadık. En önemli ihtiyacı son güne bırakıp transfer çalımı peşinde koştular. Ndombele'den kim verim almış ki biz alacağız.

Futbol piyasasında hangi topçunun tutma garantisi varki hiç bir topçu için iyi oyun garantisi bekleyemezsin yaz döneminde yapılan transferler açıklanırken herkes burda yönetimi tebrik ediyordu kağıt üstünde hiç biri kötü oyuncu değil ama sahada öyle olmuyor işte bazen

Assignon-Tagliafico bir tane genç bir tane tecrübeli bek şeklinde bir planlama yapılabilir aslında. Assignon tempo Tagliafico ise kalite getirir takıma. Boey gibisini bulamayız ama en azından ortalama üzeri 2 oyuncu alınabilirse güzel olur. Orta saha transferinden beklentim yok 2 tane sağlam bek gelsin idare ederiz orta sahada.

Halil’in kafayla kaçırdığı pozisyonu tekrar izledim de 9 metre kale var ve özellikle topu kaleciye doğru yön vererek vuruyor kaleci de kurtarıyor haliyle. Biraz sağa vursa kurtarma ihtimali yok. Kaçırması atmaktan daha zor. İnanılmaz bir herif yav

85ae8cbf229e883b76ff020f8c056ddc.jpg

Sene sonu Dubois bize dönecekse BAY ve 500.000 geri ödemeyle Duboisi geri alıp Güney Amerikadan adam akıllı paraya kıyılmış bir sol bek ve ortasahaya para koymak daha mantıklı geliyor.

Yabancı düşüyor yabancı sağ bek alırsan sene sonu gene elinde iki yabancı sağ bek olucak.

Futbol piyasasında hangi topçunun tutma garantisi varki hiç bir topçu için iyi oyun garantisi bekleyemezsin yaz döneminde yapılan transferler açıklanırken herkes burda yönetimi tebrik ediyordu kağıt üstünde hiç biri kötü oyuncu değil ama sahada öyle olmuyor işte bazen

Tutmama garantisi olan futbolcular var, tersi olmasa da. Başarısız bir transfer dönemiydi. Açıklanırken de aynı fikirdeydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt