Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya beyler devre arasında iyi oyuncusunu kimse bırakmaz hadi bıraktı diyelim ucuza bırakmaz hem bek alınsın diyorsunuz hem de topçu beğenmiyorsunuz
Katilmiyorum.

Hedef olmayıp da iyi oyuncular bulunduran tonca takım var Avrupa’da. Fazla hareketlilik de yok. En pahalı satışı yapan ikinci takım da biziz.

Parayı etrafa sokacak olan takım biz olacağız.

Kimse harcayacagimiz paralara hayir diyemez

.....torreira...gouendizi
..........kamada

erden timur yazın şunun hayalini kuruyordu başda

torreira.....kerem
.........mertens

oldu 🤬

cok iyi paraya ilk defa oyuncu sattık ama erden baskanın bu dönemdeki transfer tavrı bence buyuk hayal kırıklıgı
yaz dönemi son güne bırakmıştı ,yine aynı durum oldu

Yönetim yine EYT'li birilerini arıyor son güne sanırım. Kiralık işi de sıkmaya başladı. Bir transfer dönemi rezaleti daha kaldırmaz.

Katilmiyorum.

Hedef olmayıp da iyi oyuncular bulunduran tonca takım var Avrupa’da. Fazla hareketlilik de yok. En pahalı satışı yapan ikinci takım da biziz.

Parayı etrafa sokacak olan takım biz olacağız.

Kimse harcayacagimiz paralara hayir diyemez

Şuan avrupa kulüplerinin hepsi bizim paramız olduğunu biliyor ve hiç bir takım iyi oyuncusunu kelepir fiyata mümkün değil bırakmaz paramız var diye bir bek oyuncusuna 15m verecek halimiz yok

Benim anlamadığım dubois'in geri gelmek için bir taraflarını yırtıyor olması gerekir adam gerekirse parasını düşün alacağımdan diyip gelir diye bekliyordum ancak o da halinden memnun gibi. Oraya transfer yapsak bizdeki kariyeri bitecek farkında değil galiba.

Son gün Erden başkan :
dzeilamlli.jpg

Yönetim yine EYT'li birilerini arıyor son güne sanırım. Kiralık işi de sıkmaya başladı. Bir transfer dönemi rezaleti daha kaldırmaz.
oyuncu listeleri hazir gibi söylemlerin kolpa olduguna inanmaya basladi millet. 30 ve üstü adamlar gelirse zaten hepsi panik transferi denecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt